Новини ліги

11 вересня 2010 року - День фізичної культури та спорту!

17:28, 10 вересня 2010

Шановні спортсмени, тренери, фахівці, ветерани фізкультурно-спортивного руху!

Прийміть найщиріші поздоровлення від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги з професійним святом –
Днем фізичної культури та спорту!

Дозвольте висловити вам велику вдячність за вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного, Олімпійського та Паралімпійського руху в Україні!

Рік-у-рік кожну другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт дає здоров’я, загартовує волю і характер.

Українці завжди славилися високим спортивним потенціалом талановитих, цілеспрямованих характером людей, які в усі часи прагнули отримати "пальму першості". Успіхи українських спортсменів на міжнародній арені можливі завдяки розвитку масового фізкультурного руху, збереженню та примноженню кращих традицій українського спорту, що закладені багатьма поколіннями фізкультурників.

У день професійного свята бажаємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси подальших успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом!

Олімпійського довголіття вам, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, родинного щастя та невичерпного оптимізму!

 

З повагою

президент ПФЛ         М. В. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору