Новини ЗМІ

Перша ліга - 9 тур. "Арсенал" Біла Церква - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 2:1 (1:0)

13:41, 6 вересня 2010

"Арсенал" Біла Церква - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 2:1 (1:0) 

3 500 глядачів.

Судді: Анатолій Жабченко, Юрій Волков (обидва – Сімферополь), Іван Староста (Ужгород).

Резервний арбітр: Олександр Мартищенко (Київ).

Делегат ФФУ: Б. Данцкер (Маріуполь).

"Арсенал": Литвин-к, М. Стоян, Лебединець, Малий, Гудзікевич, Рибковский (Кармаліта, 75), Коваленко, (Кривошеєв, 82), Огіря, Гонщик, Бровкін (Драголюк, 66; Степанюк, 90), Гордієнко (Піцур, 38).

Головний тренер: Ігор Артимович.

"Нафтовик-Укрнафта": Дейнеко, Юрченко, Карлов (Ліщук, 80), Котелюх, Тарасенко, Єсип-к, Карпенко (Прокурор, 56), Деревльов, Саванчук, Євсеєв (Покосенко, 38), Коваль (Вітер, 56).

Головний тренер: Сергій Мізін.

Голи: Малий (45), Огіря (51) - Деревльов (81).

Попередження: Малий (18), Лебединець (45+1), Литвин (90+2) – Карлов (20), Карпенко (40), Саванчук (68), Єсип (88), Юрченко (90), Тарасенко (90+2).

 

Тренери "Нафтовика" не могли виставити на цей матч оптимальний склад.

В лазареті команди знаходяться Дмитро Башлай, Іван Погорелов та Роман Каракевич. Напередодні матчу до них приєднався ще й Леонід Бояринцев, який "затемпературив" і на гру вийти не зміг. Владислав Зайчук пропускав матч з-за перебору "гірчичників". Зате у стартовому складі охтирської команди на поле вийшли два екс-гравці "канонірів" Андрій Коваль та Костянтин Деревльов. Констянтин, до речі, перші три матчі нинішньої першості провів за "Арсенал".

"Арсенал" до звітного матчу отримав три перемоги поспіль, здолавши в останньому на виїзді "Геліос" і тому, згідно з неписаним футбольним правилом "Переможний стартовий склад не змінюється", тренерський штаб виставив одинадцять футболістів, які розпочинали гру і в Харкові.

З перших хвилин поєдинку обидві команди приступили до активних дій. Перший небезпечний момент виник уже на початку матчу, коли Владислав Огіря в гордій самоті викотився на рандеву з воротарем "Нафтовика". Проте півзахисник "Арсеналу", замість того щоб пробити, вирішив обіграти голкіпера, та Дейнеко зіграв надійно. Підопічні Сергія Мізіна практично відразу ж відповіли ударом у виконанні Саванчука, який отримав м’яч від Деревльова, та з лінії карного майданчика він пробив трохи вище поперечини білоцерківських воріт. У першій половині першого тайму у нафтовиків можна відзначити також удар по воротах після розіграшу штрафного Деревльова – білоцерківські захисники "винесли" м’яч подалі від своєї "рамки" і "постріл" капітана "нафтовиків" Єсипа – Литин виявився на місці.

Після цього невеликою перевагою заволодів "Арсенал", та оборона охтирської команди грала надійно, не даючи створювати небезпечні моменти біля своїх воріт. Тільки під завісу тайму на удар здалеку наважився Вадим Гонщик. Але після його сильного "пострілу" Дейнеко кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий, витягнувши м’яч з-під поперечини. Та все-таки на перерву нафтовики пішли програючи 0:1. Після флангового навісу майже на лінію воротарського майданчика, де оборонці не "встерегли" Сергія Малого, і той, вистрибнувши вище всіх, ударом голови послав м’яч у сітку.

Другий тайм активніше розпочали вже охтирські футболісти… і отримали гол у власні ворота. Намагаючись зрівняти рахунок, вони взяли в облогу оборону "канонірів" і пропустили контрвипад білоцерківців. Після атаки лівим флангом Роман Піцур зробив передачу у карний майданчик, де Покосенко "втратив" свого візаві, і Владислав Огіря, вийшовши віч-на-віч з Дейнеко, спокійно послав м’яч у сітку.

Пішовши після цього відіграватися, нафтовики пропустили декілька атак білоцерківців, та на останньому рубежі надійно діяв Дейнеко. Голкіпер охтирської команди не тільки рятував свою команду, але й міг стати взагалі героєм зустрічі, якби забив м’яч в компенсований арбітром час після подачі кутового у карний майданчик "Арсеналу". Після його удару головою м’яч просвистів в декількох сантиметрах від хрестовини воріт господарів. А перед цим нафтовики скоротили різницю в рахунку. Отримавши передачу від Ліщука, колишній гравець "Арсеналу" Костянтин Деревльов обіграв білоцерківського захисника і обвідним ударом метрів з 20-ти посла м’яч в дальній від голкіпера кут воріт.

Після матчу організатори визначили кращих гравців кожної команди і вручили їм призи. Чудові мікрохвильові печі отримали білоцерківець Вадим Гонщик і футболіст "Нафтовика" – Михайло Юрченко.
 

 

Прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору