Новини ЗМІ

Перша ліга - 9 тур. Перемога на класі

11:58, 6 вересня 2010

 ПФК "Олександрія" - "Кримтеплиця" Молодіжне 1:0 (1:0)
 

4200 глядачів.

Судді: Я. Козик (Мукачеве), І. Гарлач (Ужгород), І. Кувік (Ужгород).
Делегат ФФУ: О. Кравченко (Макіївка).
Резервний арбітр: Д. Попельницький (Кіровоград).

ПФК "Олександрія": Паньків, Чередніченко, Казанюк, к/к, Іващенко (Мельник, 77), Кременчуцький (Маринчук, 90+1), Запорожан, Шупік (Кабанов, 73), Гітченко, Грибанов (Грицук, 69), Ксьонз (Бідловський, 84), Сидоренко.

Запасні: Овсієнко, Фурта.

Головний тренер: В. Шаран.

Президент клубу: М. Лавренко.

"Кримтеплиця": Бандура, Бідний, Бойко, Єрмоленко (Зубко, 46), Д. Антонюк, Трухін, Симончук, к/к, Абляметов (Голоперов, 57), Романенко, Печенкін, Діабі (Старовик, 79).

Запасні: Вокальчук, О. Антонюк, Саранчуков, Новотрясов.

Головний тренер: О. Севидов.


Гол: К. Сидоренко, 12 – пенальті.

Попередження: В. Романенко, 45, Д. Антонюк, 47, С. Діабі, 48, В. Старовик, 90+3.

 

Перемога одного м'яча.

Важка, бійцівська, характерна гра двох рівних команд  по класу. Саме про це говорив головний тренер "Кримтеплиці" Олександр Севидов на післяматчевій прес-конференції, відзначивши, що перемога олександрійців заслужена…

А матч розпочався без розвідок – відкритий футбол демонстрували гравці обох команд. Першим загострив гру В. Іващенко, який на 6-й хв. накрутив відразу двох захисників  тепличників прострелив, але на його гарний пас ніхто з наших гравців не відгукнувся, щоб переправити шкіряного в ворота. Через мить вже А. Гітченко прицілювався, пробивши з дальньої відстані. На 9-й хв. Є. Шупік пробив штрафний, захисників, але на заваді стала стійка воріт. Небезпека біля воріт гостей з кожною хвилиною набирала обертів. На 11-й хв. П. Ксьонз, який змінив фланг своє діяльності на полі, був зупинений грубим підкатом ззаду, що недозволено правилами. Суддя, не роздумуючи, вказав на пенальті. Його чітко реалізував К. Сидоренко.

На 20-й хв. А. Запорожан, який цього матчу не був обділений увагою своїх колег по полю, отримав гарний пас і далі навісив на штрафну, де С. Грибанов головою пробив у стійку.

На 28-й хв. свою майстерність проявив Ю. Паньків, парируючи стовідсотковий гол.
До кінця першого тайму мали нагоду відзначитися П. Ксьонз, С. Грибанов, В. Іващенко, а серед гостей С. Діабі, Р. Єрмоленко.

По перерві грала не змінила швидкостей, напористості, бійцівського характеру суперників. Обидві команди боролися за перемогу, але краще її бажали олександрійці. Це гра двох тактично виважених, технічних команд. По напрузі вона тримала всіх до останньої секунди матчу. Старанність, добротність, виваженість кожного пасу була все таки за нашими земляками. Тому і результат – перемога була за ними. Командний дух, плюс велика підтримка вболівальників, принесла бажані переможні очки в скарбничку ПФК "Олександрія".

Швидкості, розуміння один одного на полі, активні дії гравців, малюючи гарну картину гри, принесла велику радість олександрійським глядачам, які на їх велику честь, активно, багаточисельною аудиторією прийшли на КСК "Ніка". Вони побачили один з найкращих по грі матчів цієї першості.

Післяматчева прес-конференція:

О. Севидов, головний тренер "Кримтеплиці":

- Заслужена перемога олександрійців. Чистий пенальті. Тут нічого казати - не можна ззаду бити по ногах. Грали дві рівні команди, але господарі перемогли, бо дуже організовані, націлені на виконання поставлених завдань. За дії суддів не хочеться говорити… Стосовно завдань на перше коло, то ми ніяких конкретних завдань не ставимо. Грати і перемагати – головне завдання для нашої команди. Сьогодні 5 команд вирішують завдання – виходу в Прем'єр-лігу. Серед них і "Олександрія". Зараз усі команди першої ліги мають рівні сили і можливості.

В. Шаран, головний тренер ПФК "Олександрія":

- Дуже важка гра. Ми прекрасно знали, що це важкий суперник. Команда добре організована, технічна. Команда всім сподобалась. Ми вдячні футболістам, після поразки в Чернівцях. Вони зібралися духом, ми побачили, що хлопці хочуть перемогти, і їм це вдалося. Дякую за цю гру. Вони виконали всі наші установки перед матчем, показали свої бійцівські якості. У першу чергу, забили швидкий гол. Пенальті було призначено стовідсотково вірно. А далі дуже грамотно зіграли в обороні – закрилися і ловили суперника на контратаках. Рівень гри кожної команди першої ліги такий, що слід викладатися до останньої секунди матчу. Тільки при цьому буде перемога, і фортуна повертатиметься до нас обличчям. Вітаю всіх з перемогою!

 

Іван Мельник, редактор газети ПФК "Олександрія"                                     




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору