Новини ЗМІ

Перша ліга - 7 тур. "Арсенал" Біла Церква - "Енергетик" Бурштин 2:1 (0:0)

23:00, 27 серпня 2010

"Арсенал" Біла Церква - "Енергетик" Бурштин 2:1 (0:0)
 

200 глядачів.

"Арсенал": Литвин, М. Стоян, Лебединець, Малий, Гудзикевич, Гонщик (Кривошеєв, 89), Коваленко (Драголюк, 61), Огиря, Кармаліта (Алексанов, 54; Рибковській, 81), Бровкін, Швец (Гордієнко, 39).

"Енергетик": Ільющенков, Лазорик, Гребинський, Бочкур, Мельник, Микуш, Жеребцов (Хомин, 67), Міліщук (Срібний, 85), Долотко (Януш, 78), Чернов (Афанасьєв, 89), Семенюк.

Голи: Бровкін (62, 88) - Долотко (59).

Попередження: Міліщук (7), Гребинський (23), Долотко (23), Гонщик (25), Микуш (43), М. Стоян (52), Лебединець (66), Бочкур (86).

Вилучення: Ільющенков (64).

Так вже історично склалось, що матчі цих суперників завжди проходять в тяжкій, непоступливій боротьбі. Не став виключенням і звітній поєдинок.

Перші хвилини гра проходила в центрі поля, суперники намагалися навязати один одному атакувальну гру. На 4 хвилині гості створили свій перший небезпечний момент. З дальної дистанції по воротам "Енергетика" пробивДмитро Бровкін, але впевнено Олександр Ільющенков перевів мяч на кутовий. Ближче до двадцятої хвилини ініціатива перейшла до команди з Бурштина. Стрімко діючи на контратаках, "Енергетик" доводив діло до ударів по воротах суперників. Непогано перегравав захист канонірів Андрій Чернов, який вже всім довів, що є основним гравцем-диригентом всіх атак бурштинської команди. Наносив небезпечних ударів і головний голеадор Олександр Семенюк.
Але цим ударам не вистачало точності, і гості не могли завершити атаку взяттям воріт "Арсенала".

На 39 хвилині в гру вступив екс гравець бурштинського "Енергетика" Дмитро Гордієнко. Який прагнув відзначитись у ворота колишньої команди, але Олександр Ільющенков впевнено захищав свою рамку. І такої можливості Дмитру не надав.

Натомість на 58 хвилині гості скориставшись помилкою "Арсенала", втекли в контратаку. Ігор Долотко, пройшовши лівим флангом, забиває обвідним ударом гол у ворота господарів.

Та радість гостей була не довгою, вже через 4 хвилини Бровкін зрівнює рахунок у матчі.
Через декілька хвилин воротар "Енергетика" побачив перед собою червону картку, за те що підштовхнув автора голу у свої ворота.

Після цього інциденту Микола Семенович зняв нападника Жеребцова і дозволив вступити в гру досвідченому воротарю "Енергетика" Миколі Хомину.

Через декілька хвилин тиск на ворота нашої команди явно зріс, все ж таки вони догравали матч в меншості. Хомин впевнено відбивав всі небезпечні удари, які летіли у його ворота. Навіть в одному моменті, після добивання Дмитра Гордієнка по його воротах, він відбив мяча головою. Але все ж таки втримати ворота сухими йому не вдалось. На 88 хвилині автор першого голу, робить у матчі дубль. Впідсумку рахунок 2:1.

Наступна гра відбудеться 1-го вересня, в якій "Енергетик" приймає на домашньому полі новачка першої ліги "Титан" з Армянська.

 

Прес-служба ФК "Енергетик" Бурштин




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору