Новини ліги

З Днем Незалежності, Україно!

08:06, 21 серпня 2010

                                           Любіть Україну у сні й наяву,
                                           Вишневу свою Україну,
                                           Красу її, вічно живу і нову,
                                           І мову її солов'їну.
                                                                  В. Сосюра 

 

Шановні друзі!
 

Від імені Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем Незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.  

В цей день, День Незалежності України, ми вітаємо усіх, хто своїми діями докладається до справи розбудови нової європейської держави – України.  

Сьогодні завдання всіх нас – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями.
 

І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще!
 

Від усієї душі зичимо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Хай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша спільна плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Хай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

 

З повагою

Президент     М. В. Бальчос





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору