Новини ліги

Що смачного в 6-му турі першої ліги?

04:10, 21 серпня 2010

 Черговий тур в першості команди проведуть після непростих матчів в Кубку України. Звісно, декому вдалося здобути впевнені перемоги, але для цього було віддано не мало сил, а часу на їх відновлення майже не було. Ті ж, хто припинив боротьбу за трофей, прагнутимуть реабілітуватися перед уболівальниками. Тож глядачам на стадіонах сумувати точно не доведеться.
 

21 серпня 2010 року
 
"Закарпаття" Ужгород – "Титан" Армянськ

Напередодні "Титан" в напруженому матчі здолав "Закарпаття" в Кубку України. Цей матч також відбувся в Ужгороді, кримчани пройшли далі, здобувши непросту перемогу з рахунком 3:2. Цей результат став однією з сенсацій другого попереднього етапу розіграшу Кубку України. Для "Закарпаття" матч 6-го туру стане чудовою можливістю взяти реванш та реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Втім "Титан" вже довів, що хоч він і є новачком першої ліги, команда не збирається виходити на поле лише для того, щоб відбути свій номер. Гра напевно вийде не менш цікавою та захоплюючою, ніж зустріч команд в Кубку України. І якщо глядачам пощастить, вони побачать немало забитих м’ячів.

22 серпня 2010 року
 
"Енергетик" Бурштин – "Фенікс-Іллічовець" Калініно

Обидві команди за перші п’ять турів набрали однакову кількість очок і є сусідами по турнірній таблиці, тож цей матч цілком можна назвати боротьбою за шість очок. Можливо, для обох команд і нічия буде непоганим результатом, але навряд чи такий результат влаштує гравців та тренерів обох команд.

"Нива" Вінниця – ПФК "Олександрія"

Після вдалого старту в першості "Олександрія" дещо збавила оберти і два поспіль матчі звела у нічию. Через це команда пропустила вперед "Титан" і втратила першу позицію в турнірній таблиці. Обірвати безвиграшну серію в Вінниці підопічним Володимира Шарана буде непросто, в цьому сезоні "Нива" ще не програвала і, напевно, дасть бій олександрійцям.
 
"Динамо-2" Київ – "Буковина" Чернівці

В 4-му турі кияни вже зустрічалися з новачком першої ліги. Здолати у Вінниці "Ниву" динамівцям не вдалося, вони були вимушені вдовольнитися результативною нічиєю 2:2. Матч з "Буковиною" стане для "Динамо-2" не менш важким випробуванням, адже чернівецька команда стартувала доволі вдало і поки що у всіх гостьових матчах тільки вигравала.

"Геліос" Харків – "Прикарпаття" Івано-Франківськ

В попередньому турі "Прикарпаття" зазнало розгромної поразки від "Енергетика" (0:3). Втім вже за кілька днів івано-франківці в Кубку України взяли реванш у бурштинської команди та здобули путівку до 1/16 фіналу змагань. "Геліос", до речі, в 5-му турі також програв 0:3, до того ж харків’яни припинили боротьбу в Кубку. Але все ж таки можна казати, що підопічні Сергія Кандаурова потроху знаходять свою гру і, можливо, вже за кілька турів ми побачимо ту команду, яка в першій частині минулого сезону створювала немало проблем претендентам на вихід до Прем’єр-ліги.

"Дністер" Овідіополь – "Арсенал" Біла Церква

Разом зі своїм сусідом "Чорноморцем" "Дністер" залишається командою, яка більшість своїх матчів звела у нічию. "Арсенал", в свою чергу, демонструє безпринциповість та не підписує мирові, але поки що це не допомагає команді піднятися з дна турнірної таблиці. Напередодні матчу шанси команд виглядають приблизно рівними. Турнірні очки не завадять ні "Дністру", ні "Арсеналу", але кому вони потрібніші - покаже лише гра.

"Нафтовик-Укрнафта" Охтирка – "Чорноморець" Одеса

Цим командам випало зіграти в Кубку України непрості матчі. І "Нафтовик-Укрнафта" і "Чорноморець" в підсумку святкували перемогу 1:0. Різниця полягала лише в тому, що одесити свій гол забили в дебюті поєдинку, а охтирські футболісти – за декілька хвилин до фінального свистка. Зараз важко сказати, кому вдалося швидше відновити свої сили. В кращій ситуації, мабуть, перебуває "Нафтовик-Укрнафта", адже, на відміну від "моряків", охтирській команді не довелося долати кілька сотень кілометрів, щоб дістатися до місця проведення матчу. Втім навряд цей фактор настільки важливий, що зможе суттєво вплинути не результат.

"Сталь" Алчевськ – ФК "Львів"

До цього матчу команди підійшли з однаковою кількістю турнірних очок. Також варто відмітити, що "Сталь" і "Львів" за деякими показниками в цій першості займають перші місця. Алчевці наразі є найрезультативнішою командою, на їх рахунку 12 точних пострілів. Львів’янам вдавалося засмучувати голкіперів своїх суперників лише п’ять разів, але при цьому підопічні Олександра Рябоконя менше за всіх пропускали голи в свої ворота, лише два рази. Без сумнівів саме цей матч є центральною зустріччю в турі, і на всіх глядачів в Алчевську очікує яскраве видовище.

"Кримтеплиця" Молодіжне – "Зірка" Кіровоград

Наразі "Зірка" залишається єдиною командою, яка ще жодного разу не перемагала. В активі команди лише одна нічия та один забитий гол. Але не слід забувати, що нічия була здобути в гостьовому матчі зі "Львовом", а гол був забитий у ворота "Титана", який зараз очолює турнірну таблицю. І все це сталося у двох останніх турах. Тож можна припустити, що кіровоградці потроху знаходять свою гру і невдовзі перестануть виконувати роль статистів в першості. Але перервати неприємну для себе серію буде непросто, минулий свій матч в Молодіжному "Кримтеплиця" програла і тепер прагне реабілітуватися перед уболівальниками. Втім, якщо гравці "Зірки" зберуться та зіграють так, як зі "Львовом", який, до речі, і обіграв в гостях кримчан, то в них будуть непогані шанси повернутися додому не з порожніми руками.

 

Слідкуйте за нами. Далі - цікавіше!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору