Новини ліги

Що смачного буде в 5-ому турі першої ліги?

14:30, 13 серпня 2010

 Враховуючи спекотну погоду та важкі умови проведення тренувань і матчів, важко прогнозувати, гравці яких клубів зможуть відновитися до середи. Можливо також, що саме зараз і можна буде сказати, хто зробить в першу чергу ставку на першість, а кубкові баталії відсуне на другий план.
 

 

13 серпня 2010 року
 
"Прикарпаття" Івано-Франківськ - "Енергетик" Бурштин

Дербі в Івано-Франківську безумовно один з найцікавіших матчів туру. Окрім престижу ця гра важлива для команд і в плані турнірної боротьби. Клуби наразі займають місця на дні турнірної таблиці та готові скористатися будь-якою нагодою покращити своє становище. Можна відмітити, що в обох команд однакова кількість забитих та пропущених м’ячів (3-10), але при цьому "Прикарпаття" вже здобуло одну перемогу, а "Енергетик" поки що задовольняється єдиною нічиєю.
Також варто відзначити, що 18 серпня ці команди зустрінуться знову, але вже не в першості, а в рамках Кубку України.

14 серпня 2010 року
 
"Буковина" Чернівці - "Нива" Вінниця

Для обох команд цей матч дуже принциповий. В першу чергу для господарів. "Буковина" в минулому сезоні залишила "Ниву" позаду та завоювала собі путівку до першої ліги, а вінницьким футболістам в підсумку довелося виборювати право підвищитися в класі у стиковому матчі. Важко сказати, чого можна очікувати від зустрічі новачків першої ліги. Останній матч цих команд в минулому сезоні в другій лізі відбувся в жовтні в 13 турі у Вінниці, де гості поступилися з рахунком 1:2, а що стосується гри в Чернівцях, то там "Нива" програла 0:3.

"Фенікс-Іллічовець" Калініно - "Дністер" Овідіополь

Поки що господарі цього матчу виступають вдома невпевнено. Обидва матчі команда програла з "сухим" рахунком. Єдину перемогу "Фенікс-Іллічовець" здобув в Кіровограді, де обіграв "Зірку". "Дністер", в свою чергу, кожного разу повертався додому з нічиєю. За цим показником овідіопольці випереджають свого найближчого суперника, але варто зауважити, що команди приблизно рівні по класу, тож прогнозувати результат тут вкрай важко.
 
"Арсенал" Біла Церква - "Закарпаття" Ужгород

Досі цим командам на полі зустрічатися ще не доводилося. Для "Закарпаття" "Арсенал", скоріш за все, "темна конячка", адже команда лише другий сезон виступає в першій лізі. Матчі ж ужгородців в Прем'єр-лізі підопічні Ігоря Артимовича напевне дивилися, тож володіють якоюсь інформацією про свого суперника. Наскільки це, а також рідні стіни стадіону "Трудові резерви" допоможуть канонірам - покаже гра. Але вже зараз можна сказати, що обом командам буде непросто досягти позитивного результату.

"Титан" Армянськ - "Сталь" Алчевськ

Хто міцніше, "Титан" чи "Сталь"? На це запитання можна буде відповісти тільки після того, як в Армянську пролунає фінальний свисток. Зараз можна казати про те, що на боці гостей багаторічний досвід виступів в першій лізі, але "Титан" вже довів, що для нього не існує авторитетів. Вже після чотирьох турів команда може похизуватися перемогою над ФК "Львів". Тож якщо "Сталь" прийде до Криму з настроєм легко взяти три очки, то це буде помилкою, яку господарі навряд вибачать.

"Динамо-2" Київ - "Кримтеплиця" Молодіжне

Хоч кияни і не мають турнірної мотивації в першості, але це не заважає команді займати високі місця в таблиці та відбирати очки в тих, хто бореться за путівку в Прем’єр-лігу. Наразі "Динамо-2" досі залишається одним з клубів, який досі не програвав. "Кримтпелиця", в свою чергу, жодного разу в цьому сезоні не підписувала мирову. До того ж в минулому турі кримчани зазнали прикрої поразки від ФК "Львів". Враховуючи все це, від команд варто очікувати багато боротьби на футбольному полі, а перемога дістанеться тому, в кого буде більше бажання здобути три очки.

ФК "Львів" - "Зірка" Кіровоград

В минулому турі львів’яни спромоглися вибороти перемогу в непростому матчі. Підопічні Олександра Рябоконя в гостях обіграли "Кримтеплицю" з рахунком 1:0. Варто очікувати, що в рідних стінах ФК "Львів" виступить більш впевнено. Тим паче, що грати доведеться з "Зіркою", яка ще жодного разу не брала турнірні очки і єдиним здобутком команди поки що залишається забитий гол "Титану" в минулому турі. Втім, віддавати відразу перемогу господарям не варто, адже все вирішить тільки гра.

ПФК "Олександрія" - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка

Програш "Нафтовика-Укрнафти" на своєму полі "Буковині" на минулому тижні став однією з сенсацій туру. Дещо неочікуваним результатом для "Олександрії" стала і нічия з "Геліосом". Обидві команди розцінюють це для себе як втрату очок і спробують надолужити згаяне в цьому матчі. Хто в підсумку виявиться сильнішим покаже тільки гра, яка обіцяє бути цікавою та не передбачуваною.

"Чорноморець" Одеса - "Геліос" Харків

Судячи з останніх матчів, "Геліос" вже починає потроху відроджуватися. Після програшу в першому турі команда здобула одну перемогу та двічі зіграла внічию, в тому числі і з таким суперником як "Олександрія", яка до зустрічі з харків’янами жодного разу не втрачала очки в цьому сезоні. Для підопічних Сергія Кандаурова зараз вкрай важливо закріпити свій успіх і матч з "Чорноморцем" для них чудова можливість проявити себе. Проте обіграти одеситів буде вкрай важко, адже ця команда хоч поки що і не програвала, але вже звела внічию три матчі. Вболівальників "моряків", які вже звикли до Прем’єр-ліги, таке не може влаштовувати, тож вони вимагають від своїх улюбленців більш переконливих результатів.

 

Слідкуйте за нами. Далі - цікавіше!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору