Новини ЗМІ

Володимир Васильєв: "В змаганнях ПФЛ помітна позитивна динаміка"

13:41, 11 серпня 2010

 Окрасою 4-го туру першості серед команд першої ліги став матч "Кримтеплиця" – "Львів".

Безкомпромісну боротьбу команд на футбольному полі отримали можливість переглянути шанувальники футболу по всій країні, адже матч транслювався в прямому ефірі по "Першому Національному". Як відмітив віце-президент кримського клубу Володимир Васильєв, організація трансляції стала черговим кроком вперед в процесі розвитку змагань ПФЛ.

- Володимире Олександровичу, для Вашого клубу трансляція матчу – це новий досвід. В процесі організації виникали якісь проблеми технічного характеру?
- Ні. Всі працювали злагоджено і тому обійшлося без проблем. Ми дуже вдячні президенту ПФЛ Мілетію Бальчосу, який особисто приїхав на матч і також допоміг в організації.
 

- Чи відбулися, на Ваш погляд, якісь зміни за час президентства Мілетія Бальчоса?
- Звичайно. І справа не тільки в трансляціях матчів. Ми отримали напрочуд позитивну динаміку розвитку змагань. Також є зміни і у фінансовому плані, ПФЛ зараз економить досить багато коштів. При цьому клуби від цього не страждають. Мілетій Володимирович справжній професіонал, який давно працює в футболі, зокрема в структурі ПФЛ. Приємно відзначити, що він не сидить весь час в кабінеті, а регулярно їздить на матчі першості, зустрічається з керівниками клубів та місцевими чиновниками. Таким чином, спільними зусиллями ми постійно розвиваємо змагання.

- Ви дивилися матч на стадіоні, але чи вдалося побачити хоч уривки трансляції?
- Так, я передивлявся повтор епізоду, коли було забито гол.

- А довелося вже чути відгуки тих, хто дивився гру по телевізору?
- В мене є товариші, які дивилися трансляцію, від них я чув тільки схвальні відгуки. Єдине побажання, щоб в майбутньому на стадіоні було більше камер.

- Тобто як для першого разу все пройшло на належному рівні?
- Саме так. Добре, що наші вболівальники, які не змогли потрапити на стадіон, змогли подивитися матч вдома.

- Футболісти "Кримтеплиці" зайвий раз не хвилювалися? Адже матч транслювався на всю країну.
- Можливо якесь хвилювання і було присутнє, особливо в молодих гравців. Але його не стало щойно пролунав стартовий свисток. Хоча, скоріш за все, наявність трансляції лише стимулювала грати краще.

- Який домашній матч "Кримтеплиці" в першому колі Ви б ще хотіли транслювати?
- Думаю, буде цікава гра 1 вересня, коли ми будемо приймати алчевську "Сталь". 3 вересня День народження президента клубу і гравці захочуть зробити йому подарунок у вигляді перемоги.

- Результатом матчу зі "Львовом" Ви не можете бути задоволені. А що можете сказати про якість гри?
- Нажаль і тут є нарікання. Гра проходила не так, як хотілося. Хоча я помітив, що гравці "Львова" дещо побоювалися нас. Але і наші футболісти діяли не зовсім впевнено. Тобто були присутня якась нервовість і через це не вдалося виконати настанову тренера побільше тримати м’яч. Все вже йшло до нічиєї, особливо гострих моментів не виникало ні в нас, ні у гостей. І в підсумку все вирішив стандарт біля наших воріт. Тут хочу сказати, що не дарма голкіпери скаржаться на м’ячі "Джабулані".

- Через це Ви не будете міняти м’ячі?
- Ні. Будемо до них звикати, все ж вони додають видовищності.

- Погода внесла свої корективи?
- Матч почався о 19:00 і було вже не так спекотно. В першому таймі, можливо, ще було важко, але після перерви вже ніщо не заважало грати в повну силу. В якійсь мірі така погода заважає тренуватися та грати. Але ми перебуваємо в однакових умовах зі своїми суперниками, тож це не може бути виправданнями поразці.

- Перед командою вже ставилися якісь задачі на сезон?
- Як і в попередніх сезонах в нас одна задача – перемагати в кожному матчі. Конкретних задач ми не ставимо.

- Так само і в Кубку України?
- Безумовно. Хочеться пройти якнайдалі. 18 серпня нас чекає непростий матч в Харкові проти "Геліосу". Ми зробимо все, щоб виграти. А потім, можливо, жереб дасть нам змогу зіграти з таким суперником як "Шахтар" чи "Динамо". Цікаво, коли приїжджає команда Прем’єр-ліги і, звісно, цікаво буде їх обіграти. В будь-якому разі це буде справжнє свято футболу для вболівальників.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору