Новини ЗМІ

Перша ліга - 4 тур. "Зірка" поступилася "Титану"

23:00, 7 серпня 2010

 "Зірка" Кіровоград - "Титан" Армянськ 1:3 (0:1)

1500 глядачів.

"Зірка": Белошапка, Круцкевич, Атаєв, Пінчук, Смалько, Давидов (Алимов, 77), Погребняк (Костюченко, 75), Городов (Ткачук, 68), Гріщенко (Демиденко, 62), Ситнік (Бондарев, 66), Кочура.

"Титан": Кошелев, Мамотенко, Волга (Радіонов, 16), Візьонок (Камерцель, 67; Каліненко, 90), Світличний, Яровенко, Довжик (Шарко, 88), Крюков, Столярчук, Субочев, Мацак.
 

Голи: Давидов, 53 – Яровенко, 29; Візьонок, 54; Радіонов, 65.


Після не вдалого старту кіровоградська команда "Зірка" зі старту домашнього матчу четвертого туру першості України серед команд першої ліги проти армянського "Титану" пішла вперед чималими силами і вже на перших хвилинах зустрічі мала шанс повести в рахунку.

Так, Олександр Ситнік чудово зорієнтувався в штрафній площадці суперника, обігравши опікуна, пробив по воротах Артема Кошелева, але останній, продемонструвавши чудову реакцію, парирував удар нападника кіровоградської "Зірки". А через хвилину атаку господарів вже завершував вихованець кіровоградського футболу Олександр Кочура – його удар в дев’ятку воріт "Титана" голкіпер, котрий в цій грі "впіймав" кураж, теж відбив. На десятій хвилині звітної зустрічі захисник гостей, відкидаючи "круглого" власному голкіперу, ледь не закинув м’яч за "комірець" Артему, але останній добре зорієнтувався в даній ситуації і зафіксував м’яч у власних руках.

Такий перебіг подій на полі звісно не влаштовував гостей і вони почали застосовувати «маленькі хитрощі» затягування часу, збиваючи ритм атак суперника. Це їм добре вдалося, адже в подальшому господарі стали грати повільніше і запам’яталися в основному небезпечним ударом із-за меж штрафної, але м’яч після удару Дмитра Погребняка пролетів вище воріт суперника, котрий в середині тайму став більше гостювати у штрафній кіровоградської команди.

Перший дзвінок продзвенів на 22-ій хвилині, коли у боротьбі з Тарасом Пінчуком Євген Волга з метру до воріт "Зірки" не влучив у їх створ. А от на 29-ій хвилині Олександру Яровенку ніхто не зміг стати на перешкоді: після обрізки Євгена Атаєва відразу була виконана подача в штрафну площадку і нападник гостей, зігравши на випередження, ударом головою поцілив у лівий кут воріт Артема Белошапки. Після пропущеного голу господарі до перерви так і не оговталися.
В перерві матчу для глядачів було проведено різні конкурси, за підсумками яких їх учасники отримали подарунки від ФК "Зірка".

З початку другої половини господарі, вийшовши з чималих бажанням відігратися, заволоділи на футбольному полі територіальною та ігровою ініціативою. У воріт суперника стали виникати небезпечні моменти: удари Олега Давидова та Дмитра Погребняка не досягли цілі. До передачі Юрія Гріщенка Олександр Кочура не дотягнувся. А на 53-ій хвилині після передачі Олексія Городова Олег Давидов зміг переграти центрального захисника гостей і впевнено реалізувати вихід тет-а-тет з голкіпером суперника. Зрівнявши рахунок в матчі, кіровоградці розслабилися і відразу за це поплатилися: подачу в центр штрафної Олександр Круцкевич не зміг перехватити і Костянтин Візьонок вивів гостей вперед – 1:2.

Цей пропущений м’яч негативно відбився на діях господарів, в яких в подальшому гра атаці не зовсім виходила. А гості на 65-ій хвилині ще раз змогли засмутити голкіпера "Зірки" Артема Белошапку: відзначився Євген Радіонов, на рахунку якого це вже третій забитий м’яч в нинішній першості. Заміни, які провів тренерський штаб господарів, не підсилили гру кіровоградців в атаці і армянський "Титан" довів звітний матч до перемоги.

В наступному турі, 14 серпня, кіровоградську "Зірку" очікує складний матч з ФК "Львів".

Післяматчева прес-конференція:

Головний тренер кіровоградської "Зірки" Олександр Деріберін:
- На початку матчу ми добре грали, але, на жаль, із-за помилок в захисті пропустили гол. Будемо робити висновки. Сьогодні сталося не те, що ми очікували. Під час тренувального збору нинішній склад команд підібрався лише перед початок першості. В період до 1 вересня будемо вносити зміни в склад команди; прийдеться з кимось розставатися. Хотілося більш кращого футболу від вікових гравців. Я вибачаюсь перед вболівальниками за ту безвольну гру, в яку грала моя команда в останні 20 хвилин матчу. Гості здобули заслужену перемогу, з якою я їх вітаю.

Головний тренер армянського "Титану" Микола Федоренко:
- Ми добре вивчили гру кіровоградської "Зірки", побачили їх ігрові проблеми; підготувалися під суперника. На старті матчу в нас не складалася гра; добре, що голкіпер Артем Кошелев нас кілька раз виручив. На далі ми взяли ініціативу в свої руки і здобули перемогу. Кіровоградській "Зірці", в якій я два роки грав і яку два роки тренував, бажаю по швидше вийти з цієї кризи.

 

Прес-служба ФК "Зірка" Кіровоград




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору