Новини ліги

Що четвертий тур нам принесе?

10:00, 6 серпня 2010

Четвертий тур підготував нам багато цікавих матчів, найцікавіший з яких транслюватиме в прямому ефірі Перший Національний.
 

Цього разу тур розтягнеться на чотири дні. Впродовж цього часу на вболівальників чекають багато матчів, де навіть спеціалістам було б важко виділити фаворитів. Тож цілком можна очікувати на декілька несподіваних результатів.
 

6 серпня 2010 року
 
"Енергетик" Бурштин – "Чорноморець" Одеса

Другий раз поспіль "Чорноморець" зіграє з новою для себе командою. Для одеситів цей сезон починається не надто вдало і подорож в Бурштин не обіцяє бути легкою. Втім за останні роки не було випадків, щоб комусь вдалося без проблем пройти турнірну дистанцію в першій лізі та вийти до Прем’єр-ліги. Навіть якщо згадати "Севастополь", то команда провалила майже всі свої гостьові матчі у весняній частині першості. Щодо "Енергетика", то, на жаль, команді не звикати до програшів та боротьби за виживання. При цьому від бурштинців завжди можна очікувати сенсації у вигляді перемоги над більш сильним суперником.

7 серпня 2010 року
 

"Нафтовик-Укрнафта" Охтирка – "Буковина" Чернівці

В другому турі "Нафтовик-Укрнафта" вже приймав новачка першої ліги "Ниву". Гостинною та зустріч для вінницьких футболістів не стала, адже господарі тоді в підсумку святкували перемогу з рахунком 4:0. Але для охтирської команди це була поки що єдина перемога в першості, два інші матчі вона програла. "Буковина" ж виступила трохи краще, в команди окрім однієї перемоги в активі також і одна нічия. Втім напередодні матчу ця перевага фактично нічого не дає чернівецьким футболістам.

"Зірка" Кіровоград – "Титан" Армянськ

В цьому матчі команди вперше зустрінуться на полі. В минулому сезоні всім було важко привезти з Кіровограда перемогу, але поступово стіни стадіону "Зірки" вже не так сильно діють на гостей. Сама команда поки що не тільки не заробила жодного очка, але й поки що не забивала у ворота суперників. Враховуючи це та виступи "Титана" в першості, особливо домашню перемогу над ФК "Львів", армянську команду можна назвати фаворитом матчу. Але навряд з цим погодяться кіровоградські футболісти, які напевно справжній дадуть бій гостям.
 
"Сталь" Алчевськ – "Арсенал" Біла Церква

В минулому турі команди виграли свої матчі з однаковим рахунком 2:0. Тож до цього матчу футболісти підходять в доброму гуморі та сповнені бажанням закріпити успіх. Для них це буде лише третя зустріч в рамках першої ліги. Поки що статистика зустрічей цих команд не на користь "Арсеналу", підопічні Ігоря Артимовича один раз зіграли внічию і ще один раз програли "Сталі". Але це ні про що не говорить. Сезон тільки розпочато і шанси на перемогу в обох команд приблизно рівні. Саме тому цілком можна очікувати, що гра вийде напруженою.

"Закарпаття" Ужгород – "Фенікс-Іллічовець" Калініно

До цього матчу обидві команди підійшли лише з однією перемогою в активі. В першу чергу цим не можуть бути задоволені ужгородські футболісти перед якими стоїть задача повернутися по Прем’єр-ліги. В минулому турі "Закарпаття" не лише вперше виграло, але й перервало свою безгольову серію. В рідних стінах команда прагнутиме остаточно реабілітуватися перед вболівальниками і, напевно, з перших хвилин кинуть всі сили в атаку. Головне для них, щоб цим вдало не скористався "Фенікс-Іллічовець".

"Дністер" Овідіополь – "Прикарпаття" Івано-Франківськ

Судячи з турнірної таблиці, захист в цих командах найбільша проблема. Більше в першості поки що пропустив лише "Енергетик". Але при цьому в "Дністра" не все так погано в нападі, де діє досвідчений Валентин Полтавець. Тож якщо це врахувати, то певна перевага на боці господарів, в яких все ж таки більше шансів забити більше, ніж це зробить суперник. Втім для перемоги може бути достатньо і одного голу, тож в "Прикарпаття" є всі шанси повернутися додому не з порожніми руками.

"Геліос" Харків – ПФК "Олександрія"

В минулому турі харків’яни нарешті перервали свою невиграшну серію, яка тягнулася ще з минулого сезону. Тепер залишається здобути перемогу в рідних стінах. Після цього вже можна бути починати говорити про те, що команда нарешті знайшла свою гру. Тим більше, що в Харків їде "Олександрія". Нагадаємо, що команда Володимира Шарана залишається єдиною, яка в цьому сезоні ще жодного разу не втрачала очок.

8 серпня 2010 року

"Нива" Вінниця – "Динамо-2" Київ

Останній матч цих команд більшість вінницьких вболівальників згадує з сумом. Тоді "Нива" в Києві виграла 4:1, але після цього на деякий час припинила своє існування. Також варто згадати, що в тому сезоні кращим бомбардиром команди та першості став Роман Пахолюк. За цим показником він саме в матчі з "Динамо-2" обігнав Олександра Алієва. Втім неприємні спогади вже позаду, головне, що "Нива" повернулася до першої ліги, і, цілком можливо, в майбутньому буде ставити перед собою задачу підвищення в класі.

9 серпня 2010 року

"Кримтеплиця" Молодіжне – ФК "Львів"

Певною мірою цей матч стане історичним для першої ліги. Справа в тому, що гру побачать не тільки глядачі на стадіоні в Молодіжному, але і багатомільйонна аудиторія телеканалу Перший Національний. Раніше матчі першості в прямому ефірі не транслювалися, але відтепер це стане нормою. Щодо самого матчу, то він цілком заслуговую, щоб його транслювали на всю країну. Зустрічаються одні з найсильніших команд першої ліги. "Кримтеплиця" і "Львів" наразі перебувають в рівному положенні, в них навіть однакова кількість забитих та пропущених м’ячів. Гра обіцяє бути цікавою, тож не пропустіть яскравого видовища!

 

Слідкуйте за нами. Далі - цікавіше!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору