Новини ліги

Football-ua - офіційний Інтернет-транслятор матчів першої ліги

17:00, 22 липня 2010

22 липня 2010 року Професіональна футбольна ліга України в особі президента Мілетія Бальчоса та сайт Football-ua підписали угоду про партнерство.

Предметом угоди є встановлення довгострокової та взаємовигідної співпраці та поєднання зусиль Сторін щодо обміну інформацією та досвідом. В рамках програми з популяризації футболу сайт Football-ua - відомий український футбольний портал - стає офіційним Інтернет-транслятором матчів першої ліги.

 

Мілетій Бальчос:

"Я глибоко переконаний, що співпраця з сайтом Football-ua виведе на якісно новий рівень стратегію популяризації футболу в Україні.
 

Довготривале стратегічне партнерство має на увазі різні моделі взаємодії, серед яких - проведення прямих Інтернет-трансляцій футбольних матчів серед команд першої ліги, до яких у перспективі ми плануємо залучити й матчі серед команд другої ліги. Крім цього, суть концепції партнерської угоди залучає проведення відеотрансляцій інших подій та різноманітних заходів, що проводяться під егідою ПФЛ.

Впевнений, що цей процес буде динамічно розвиватися, адже інтеграційна технічна взаємодія є невід’ємним атрибутом сучасного спорту, зокрема футболу. Всі розуміють, що спільна робота з укріплення іміджу футболу за участю залучених сторін – ПФЛ, клубів та офіційного Інтернет-транслятора Football-ua – це не тільки демонстрація готовності до співпраці, а й відповідь на вимоги сучасності".

 

Повноцінне висвітлення футбольного життя України є важливою частиною редакційної політики сайту, а угода з ПФЛ повністю відповідає цілям і задачам компанії – зробити вітчизняний футбол привабливим та більш доступним для вболівальників.

Дивіться прямі трансляції кращих матчів першої футбольної ліги України на 
Football.ua, а також на сайті pfl.ua.



Football.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору