Новини ліги

Поздоровлення від президента ПФЛ Мілетія Бальчоса з новим ювілейним сезоном 2010-2011 років!

11:35, 16 липня 2010

Шановні друзі!

Дозвольте від щирого серця привітати багатомільйонну армію вболівальників, гравців, тренерів, журналістів, українську футбольну спільноту з початком ювілейної ХХ першості України сезону 2010-2011 років!

Приємно констатувати, що вітчизняний футбол з кожним роком набирає ваги, здобуває дедалі більшого авторитету в очах української, європейської та світової футбольної громадськості.

Протягом останніх років у наших змаганнях намітилися зрушення на краще – вони стали привабливішими завдяки загостренню конкуренції на всіх щаблях турнірної таблиці. Є перспективи початку телетрансляцій матчів першої ліги на вітчизняних телеекранах та розширення кількості трансляцій у всесвітній мережі – Інтернет. Неухильно зростає відвідуваність наших стадіонів, про що свідчать статистичні дані першості 2009-2010 років. Ведеться активна робота із залучення титульного та інших спонсорів змагань серед команд клубів ПФЛ. Упевнені, що ці позитивні тенденції будуть властиві нашим змаганням і в наступному сезоні.

Початок нового футбольного року – це завжди свято! Тож хай воно триває постійно, дарує нам побільше радості, а на наших полях завжди панує дух справжньої Гри!

Бажаємо всім оптимізму, натхнення, смаку нових перемог, віри в себе і в справу, якою ми разом з вами займаємося, щоб сезон 2010-2011 років був не менш вдалим, аніж попередній!

Ми віддані футболу! Об’єднаймося заради футболу!

 

 

З повагою

президент       М. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору