Новини ЗМІ

Павлу Разумному - 60 років!

23:00, 9 липня 2010

Шановний Павле Кузьмичу!

В День Вашого 60-річчя прийміть від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги щиросердні, сповнені людської шани і поваги, привітання!

Ваші зусилля з розбудови та популяризації гри мільйонів отримали високу оцінку футбольної спільноти. Ми знаємо Вас як професіонала найвищого рівня, чиї знання та здібності вже не один рік служать вітчизняному футболу.

У Вашій яскравій особистості, вельмишановний Павле Кузьмичу, поєдналися енергія та молодість, відданість справі та високі моральні якості патріота нашої спільної справи. Ваша послідовна, наполеглива праця та всебічна підтримка, сприяють розвитку ФК "Іллічівець" Маріуполь на сучасному рівні, створенню позитивного іміджу та виконанню поставлених завдань належним чином.

Зважаючи на Ваш особистий внесок у розвиток спортивної інфраструктури клубу, виховання молодих футболістів, упевнені, що ФК "Іллічівець" Маріуполь продовжить своє подальше зростання та досягне нових професіональних висот в еліті українського футболу.

Користуючись нагодою, від усього серця бажаємо Вам нових здобутків в повсякденній відповідальній діяльності на благо українського футболу! Міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та надійних друзів!

 

 

З повагою

президент                                                                М. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору