Новини ЗМІ

"Сталь" Алчевськ - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 1:2

23:00, 4 липня 2010

5-го липня в м. Євпаторія "Нафтовик-Укрнафта" провів спаринг з алчевською "Сталлю".

На перший тайм наставники "Нафтовика" виставили основний склад (змінивши тільки декілька гравців): Лавренюк, Тарасенко, Карпенко, Бояринцев, Єсип, Саванчук, Каракевич, Зайчук, Євсеєв та ще двоє новачків.

Вже на перших хвилинах охтирчани могли відкрити рахунок, Олександр Саванчук сильним ударом пробив метрів з тридцяти по воротам, але голкіпер алчевців відбив шкіряного, і м’яч відскочив до Єсипа, але Богдан з трьох метрів пробив вище воріт. На 25-й хвилині Богдан Єсип віддав гарну передачу Каракевичу, і Роман послав м’яча в самісіньку дев’ятку, відкривши рахунок в матчі. В алчевської "Сталі" теж були гарні моменти, але забити їм в першому таймі так і не вдавалося. В середині першого тайму пішов сильний дощ, який трішечки зменшив темп гри.

На початку другого тайму продовжував грати основний склад охтирчан, тільки Дмитро Вітер замінив Олександра Саванчука. Алчевська сталь вже з перших хвилин почала створювати небезпечні моменти біля воріт Лавренюка і вже на дев’ятій хвилині одному з новачків "Сталі" поперечної передачі вдалося зрівняти рахунок. Через хвилину тренери "Нафтовика" випустили другий склад команди.

На 74-й хвилині один з новачків "Нафтовика-Укрнафта" гарним пострілом пробив по воротам, але голкіпер алчевців в падінні перевів м’яч на кутовий. Через одну хвилину Іван Погорелов вивів віч на віч Вітра, але Дмитро влучив у воротаря. Наприкінці тайму гравець "Сталі" порушував правила на новачку охтирчан, і арбітр призначив пенальті. Дмитро Вітер підійшов до позначки і гарним пострілом поставив крапку в матчі, 2:1 на користь "Нафтовика-Укрнафта".

 

Прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору