Новини ЗМІ

В розпалі фізичних навантажень

23:00, 4 липня 2010

Кіровоградська "Зірка" в рамках підготовки до наступного сезону в першій лізі у Комсомольську проти місцевої команди "Гірник-Спорт" зіграла товариський матч.

Свій третій товариський спаринг кіровоградська команда провела в Комсомольську. В першому таймі на футбольне поле вийшли основні гравці кіровоградської команди. Стартові хвилини зустрічі пройшли в розвідці слабких місць один одного. Господарям в другій двадцятихвилинці матчу вдалося створити кілька небезпечних моментів біля воріт кіровоградців, але відмінну реакцію демонстрував голкіпер "Зірки". Гості теж не залишилися в боргу: гравці атаки кіровоградської "Зірки" змарнували пару шансів відзначитися. Після півгодини гри підопічні Олександра Деріберіна міцно заволоділи територіально та ігровою ініціативою на футбольному полі (особливою активністю виділявся Олексій Городов), але, на жаль, створені моменти не зуміли втілити в забитий гол.

В другій половині матчу Олександр Деріберін кардинально змінив склад команди, давши зіграти молодих гравцям, які нині перебувають на перегляді в ФК "Зірка". Не зіграність нових футболістів дозволила команді "Гірник-Спорт" в останні двадцять хвилин матчу вільніше себе відчувати у центрі поля. І один з ударів господарів достиг цілі: м’яч після удару півзахисника команди "Гірник-Спорт" перелетів голкіпера "Зірки" Артема Белошапки під перекладину воріт. До завершення матчу кіровоградська команда не змогла жодного разу засмутити голкіпера суперника і зазнала поразки з рахунком 0:1. Але на разі результат не так важливий: підопічні Олександра Деріберіна тренуються в посиленому двохразовому режимі. Тож перемог нашої улюбленої команди маємо чекати вже в першості України серед команд першої ліги.

Наступний контрольний спаринг кіровоградська "Зірка" зіграє вдома 10 липня о 17.00 з криворізьким "Гірником".




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору