Новини ЗМІ

"Скала" Моршин - "Енергетик" Бурштин 0:0. Підготовка до сезону продовжується

23:00, 4 липня 2010

Продовжується підготовка до сезону в бурштинського "Енергетика". У своєму третьому товариському матчі "енергетики" не змогли пробити команду другої ліги з Моршина.

Загалом гра проходила в рівній боротьбі та моменти мали обидві команди, але відзначитись нікому так і не вдалось. Нагадаємо, що в попередніх контрольних поєдинках "Енергетик" спочатку поступився "Буковині" 0:2, а потім обіграв дубль "Карпат" 2:1. Микола Пристай продовжує закладати фундамент для нового сезону. Команда проходить дворазові тренування кожного дня на базі в Соколі.

Крім серйозної фізичної підготовки проводяться спаринги, але до уваги береться не скільки результат поєдинків, як випробування потенційних новачків клубу. Не секрет, що на перегляді переважно гравці з Івано-Франківщини та сусідніх областей.

Покинув команду один з улюбленців місцевої публіки форвард Дмитро Гордієнко. Крім "Енергетика" Гордієнко встиг пограти за "Динамо" (Хмельницький), "Спартак" (Івано-Франківськ), МФК "Миколаїв", "Нафком" (Бровари), "Рось" (Біла Церква), ФК "Львів". Новим клубом Дмитра став "Арсенал" з Білої Церкви.

Цікаво, що вже завтра, 06 липня, "Арсенал" та "Енергетик" зійдуться в товариському матчі.

Новими гравцями "Енергетика" стали Андрій Веретко з "Карпат" Яремче та Орест Януш з "Тепловика".

 

Прес-служба ФК "Енергетик" Бурштин




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору