Новини ЗМІ

ФК "Шахтар" - володар Суперкубка України!

09:45, 6 липня 2010

Шановний Рінате Леонідовичу!

Дозвольте від імені Професіональної футбольної ліги привітати Вас, футболістів, тренерський штаб команди, усіх працівників клубу та вболівальників з феєричною перемогою в турнірі Суперкубок України!

ФК "Шахтар" завжди знаходиться на передових позиціях українського футболу. Насамперед, завдяки Вашій стабільній, динамічній і самовідданій роботі, відповідальному та творчому ставленню до справи, "Шахтар" зумів досягти найвищого рівня в європейському футболі.

Своєю натхненною та видовищною грою в матчі з сімферопольською "Таврією" команда поставила завершальну крапку в сезоні 2009-2010 років та відкрила нову сторінку в літописі професіонального футболу нашої країни.

Упевнені, що ФК "Шахтар" продовжить своє подальше зростання в наступному сезоні та на повний голос заявить про себе в найпрестижнішому європейському клубному змаганні – Лізі чемпіонів УЄФА.

Бажаємо Вам та Вашому колективу смаку нових перемог, життєвої наснаги, міцного здоров’я, життєстверджувального настрою та втілення усіх планів і задумів!

 

 

З повагою

президент                                                             М. В. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору