Новини ЗМІ

Олександру Проціву - 44!

09:57, 29 червня 2010

Шановний Олександре Михайловичу!

В День Вашого Народження прийміть від нас щирі та сердечні побажання миру, злагоди та добробуту Вам і всій Вашій родині, наснаги, душевної краси та святкового настрою!

Ви належите до тієї категорії людей, яким властиві талант організатора, вміння відстоювати свою принципову позицію, постійне прагнення до самовдосконалення. Глибина Ваших духовних переконань, невтомна праця, мудрість, поміркованість та життєвий досвід сприяють подоланню труднощів та незгод, що виникають перед Вашим улюбленцем – футбольним клубом "Олімпік".

Бажаємо Вам, насамперед, прихильності Фортуни та надійної підтримки з боку вболівальників. Упевнені, у Вас є всі передумови для того, аби вивести команду на ще більш високий рівень і порадувати армію прихильників яскравими та незабутніми перемогами на теренах українського футболу.

Від усієї душі засвідчуємо Вам, Олександре Михайловичу, почуття незмінної поваги та глибокої шани! Зичимо Вам міцного здоров’я і щастя, добра та натхнення! Хай на шляху до нових звершень і реалізації найсміливіших планів на благо України Вас незмінно супроводжує підтримка рідних, друзів і колег!

 

З повагою

Президент, Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору