Новини ЗМІ

Андрію Рюмшину - 46!

09:19, 18 червня 2010

Шановний Андрію Васильовичу!

В День Вашого Народження прийміть від мене особисто, Адміністрації та клубів ПФЛ щирі та сердечні побажання успіхів, родинного щастя й добробуту, прихильності Фортуни та здійснення всіх Ваших задумів.

Високо цінуємо Ваш вагомий внесок у розвиток українського футболу. За час спільної роботи ми визнали Вас не тільки як компетентного керівника, але й як знаючого та вправного фахівця з футболу.

Вам притаманні чуйність, енергійність, душевність і людяність, сучасність, принциповість і твердість характеру, вміння вислухати та порадити. Всі ці Ваші чудові людські якості допомагають колективу ФК "Фенікс-Іллічовець" виконувати поставлені завдання належним чином.

Упевнені, що за підтримки вірних уболівальників, постійної турботи керівництва клубу та міської влади, професіонального ставлення до своїх обов’язків тренерського штабу та гравців, Вашій команді до снаги представляти свій регіон у складі професіональних футбольних клубів України.

Користуючись нагодою, бажаємо Вам міцного здоров’я на довгі роки, благополуччя, щедрої долі та творчої наснаги у відповідальній роботі! Хай доля збагачує Вас натхненням і радістю сьогодення, а добре самопочуття та гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання!

 

З повагою

президент, Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору