Новини ЗМІ

"Буковина" розпочала підготовку до сезону в першій лізі

23:00, 16 червня 2010

Сьогодні чернівецька "Буковина" розпочала підготовку до першості України – 2010/2011. Наш клуб після 9 – річної перерви виступатиме у першій лізі. Як повідомив прес–службі ФСК "Буковина" наставник чернівецького колективу Вадим Заяць, найближчі дні футболісти втягуватимуться у тренувальний процес і проходитимуть медогляд.

З 19 по 29 червня гравці нашої команди мешкатимуть на "Цецино", а тренуватимуться у Ленківцях і чернівецькому стадіоні "Мальва". 1 липня чернівецька "Буковина" вирушить на навчально – тренувальний збір у Вижницю. Цей збір триватиме до 10 липня.

Щодо змін у складі команди, то "Буковину" залишив воротар Микола Збарах. За словами Вадима Зайця, цей футболіст порушив спортивний режим, а також своєю поведінкою негативно впливав на мікроклімат у колективі. У такій ситуацію продовжувати співпрацю з Миколою Збарахом не було сенсу.

Зараз у "Буковині" тренуються двоє вихованців буковинського футболу – воротарі Юрій Кисилиця (01.05.1987) та Юрій Бахтіяров (25.04.1988). Раніше Юрій Кисилиця виступав за дублюючі склади команд "Дніпро" (Дніпропетровськ), "Кривбас" (Кривий Ріг), "Таврія" (Сімферополь), а також клуби першої ліги "Княжа" (Щасливе) та "Фенікс–Іллічовець" (Калініне). Щодо Юрія Бахтіярова, то він у 2007 – 2009 роках зіграв у "Буковині" 27 матчів.

У 2009 році Юрій Кисилиця та Юрій Бахтіяров у складі студентської збірної України стали переможцями Всесвітньої Універсіади. Ведуться також переговори з іншими футболістами, які спроможні підсилити гру команди.

 

Прес-служба ФСК "Буковина" Чернівці




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору