Новини ЗМІ

22 тур. Друга ліга гр. "А". І наостанок – нічия

23:00, 30 травня 2010

"Львів-2" Львів – "Скала" Моршин" 0:0

300 глядачів.

"Львів-2": Ситников, Дадак, Лазар, Жук, Віт. Макар, Варивода, Матвіїв, Власюк, Вол. Макар (Тимишин, 69), Бабич (Мазур, 75), Малиновський.

Попередження: Матвіїв (39) – Сало (5).

У першому колі у Стрию на стадіоні "Сокіл" ці ж колективи на двох забили один гол. Тоді перемогли гості зі Львова з мінімальним рахунком 1:0.

Тепер же "Львів-2" та "Скала" на стадіоні "Над Бугом" у Кам’янці-Бузькій голів не забивали, завершивши сезон у Другій лізі Групі "А" "на сухо". Хоча нагоди відзначитися були в обидвох колективів. Територіальною перевагою у матчі володіли господарі, однак гості в деяких моментів в атакувальних діях виглядали досить агресивно та гостро. В одному з епізодів м’яч після удару когось із моршинців навіть влучив у стійку воріт "Львова-2", і під час спроби добивання львівську команду врятував воротар Ситников.

Львівські спроби небезпечно атакувати футболісти "Скали" частенько руйнували на підступах до штрафного майданчика, а якщо такі атаки і проходили, то теж надійно діяв голкіпер моршинської команди, або львів’янам бракувало влучності чи останнього точного паса.

Таким чином, підопічні Михайла Токаря зі "Львова-2" завершили сезон на 8-ій позиції у турнірній таблиці, набравши 19 очок. "Скала" ж у Кам’янці-Бузькій набрала 6-те очко, яке, щоправда, не дозволило їй покинути останню сходинку турнірної таблиці.


Інформаційна служба ФК "Львів" Львів




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору