Новини ЗМІ

22 тур. Друга ліга гр. "А". Наостанок – поразка від чемпіона

23:00, 28 травня 2010

"Верес" Рівне – "Буковина" Чернівці 0:2

500 глядачів.

Судді: Ю. Суряк (Львів), Т. Соломчак (Бучач), Є. Яковлєв (Київ).
 
"Верес": Печинський, Котюк-к (Калласте, 48), Воротеляк, Жук, В. Момоток (Назарчук, 46), Любар, Оксенюк (Жилінський, 69), Кінах (Сташко, 58), Хлібович (Нагорнюк, 83), Гайдук (Фірсов, 46), Сергійчук.

Запасний: Суходолов.

Тренер: Віталій Шевчук.
 
"Буковина": Збарах (Ленчинков, 90), Шевцов, Іванов (Кубай, 78), Д. Стоян, Климус (Рудченко, 67), Дорош (Пислар, 62), Дяченко (Жижиян, 56), Донець, Гаранян (Степанков, 46), Маковійчук (Мигалатюк, 65), Коробкін-к.

Тренер: Вадим Заяць.

Голи: Маковійчук (30), Климус (35).

Попередження: Жук (64) - Дорош (55).
 
Перед початком поєдинку диктор по стадіону від імені керівництва "Вереса" привітав "Буковину" з достроковим здобуттям путівки до першої ліги.

Очевидно, рівняни сподівалися на те, що чернівчани, ще в минулому турі гарантувавши собі перше місце в групі "А", не надто викладатимуться в Рівному. Однак, підопічні Вадима Заяця прагнули закінчити й без того вдалий сезон на мажорній ноті, що й зробили без особливих зусиль, провівши у ворота "Вереса" два м’ячі.

Доля гри була вирішена ще наприкінці першого тайму. Спочатку, на 30 хвилині, Степан Маковійчук зліва увійшов у штрафну площу господарів і точно пробивши повз голкіпера в дальній кут – 0:1. Ще за п’ять хвилин "Буковина" збільшила свою перевагу. Цього разу після подачі Олександра Донця від лівого кутового прапорця грубо помилився голкіпер "Вереса" Павло Печинський, який не дотягнувся до м’яча. Петрові Климусу не склало великих труднощів переправити "шкіряного" у майже порожні ворота.

Варто зазначити, що підсумковий рахунок аж ніяк не відображає тієї переваги, якою володіла "Буковина" протягом усієї гри. Чернівчани створили велику кількість моментів поблизу рівненських воріт, м’яч влучав у штангу, поперечину, але рахунок 0:2 протримався до самого фінального свистка.

Що стосується гри "Вереса", то шансів в атаці у нашої команди було обмаль. Можна згадати хіба-що небезпечний удар Володимира Гайдука вище воріт, коли рахунок ще не був відкритий, а також "постріл" у дальній кут Сергія Воротеляка на заключних хвилинах гри, який також не досяг цілі.

Сезон-2009/10 у групі "А" другої ліги рівненський "Верес" завершив на 9 місці серед 11 команд. У підопічних Віталія Шевчука 4 перемоги, така ж кількість нічиїх, і 12 поразок. Рівняни набрали 16 очок. Різниця м’ячів – 16:41.
 

Павло ДУТКО, сайт уболівальників ФК "Верес" Рівне




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору