Новини змагань

Олександру Каденку - 36!

10:09, 10 червня 2010

Шановний Олександре Валентиновичу!

У цей святковий день щиро бажаємо здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів!

Вимогливість як керівника, вміння чітко ставити завдання, знаючи найоптимальніші шляхи їх вирішення і, водночас, здатність розуміти колег, їхні потреби й проблеми – ось що завжди відрізняло Вас від багатьох інших людей, наділених владою і відповідними повноваженнями.

Ви, як віце-президент Асоціації Аматорського Футболу України, робите вагомий внесок у розбудову футболу в нашій державі та зміцнення його авторитету на міжнародній арені. Турніри, що проводяться під егідою ААФУ, стали стартовими майданчиками для багатьох молодих футболістів, які нині гідно виступають у складі українських професіональних футбольних клубів та представляють Україну за її межами.

Упевнені, що тільки за тісної співпраці ПФЛ та ААФУ вдасться розвивати "спорт № 1" в нашій країні та повернути аматорському футболу колишні масовість і популярність.

Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років.

Тож, многих Вам літ, вельмишановний Олександре Валентиновичу, і хай Ваша професіональна майстерність та життєвий досвід слугують і надалі на почесній та відповідальній ниві. Бажаємо подальших добрих вчинків задля нашої спільної великої справи!


З повагою

Президент, Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору