Новини змагань

Віталію Данілову - 43!

09:56, 10 червня 2010

Шановний Віталію Богдановичу!

В день Вашого народження, прийміть від мене особисто, Адміністрації та клубів ПФЛ щирі й сердечні побажання міцного здоров'я, радості, миру й безмежного щастя, злагоди й добробуту Вам та усій Вашій родині, наснаги, душевного спокою, святкового настрою та перемог на життєвих стежинах!

Ви, як президент ОПФКУ "Прем’єр-ліга", робите вагомий внесок у розбудову професіонального футболу в нашій державі та зміцнення його авторитету на міжнародній арені.

Сьогодні Ви – один із провідних українських політиків, який сприяє розвитку різноманітних соціально-економічних процесів в Україні. Секрет Вашого успіху – це талант керівника, невичерпна енергія, сила характеру, тверда суспільна й політична позиція. Своєю плідною працею Ви звеличуєте "спорт № 1", примножуєте його успіхи та досягнення, за що Вам вдячна вся футбольна спільнота країни!

Від усієї душі засвідчуємо Вам, вельмишановний Віталію Богдановичу, почуття незмінної поваги та глибокої шани! Бажаємо Вам надалі залишатися патріотом своєї справи та не втрачати мужності у складних життєвих ситуаціях. Хай наступні роки та майбутні дороги, як і пройдені, рясніють добрими пам’ятками, що зводяться завдяки Вашому організаторському хисту та наполегливості!


З повагою

Президент, Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору