Новини ліги

Мілетій Бальчос нагородив переможців

13:47, 1 червня 2010

29 травня 2010 року президент ПФЛ Мілетій Бальчос відвідав м. Армянськ, де відбулося футбольне свято з нагоди здобуття ФК "Титан" путівки до першої ліги. Першою частиною свята став домашній матч "Титану" з криворізьким "Гірником", що був завершальним у нинішньому сезоні, після якого відбулася церемонія нагородження команди з Армянську за перемогу в першості серед команд клубів другої ліги гр. "Б" сезону 2009-2010 років.

М. Бальчос зустрівся з головою ЗАТ "Кримський Титан" Олександром Ігоровичем Нечаєвим та представником Президента України в АР Крим, головою Республіканської федерації футболу АР Крим, президентом СК "Таврія" Сімферополь Сергієм Володимировичем Куніциним. Під час зустрічі були обговорені питання з розбудови та популяризації професіонального футболу в АР Крим та Україні в цілому, а також з розвитку аматорського та масового футболу в регіоні.

Наступним пунктом призначення поїздки президента ПФЛ стали Чернівці. У цьому місті 30 травня 2010 року відбулося урочисте свято з нагоди перемоги ФСК "Буковина" в першості серед команд клубів другої ліги гр. "А" сезону 2009-2010 років. Після нагородження переможців М. Бальчос зустрівся з керівниками області, міста та бізнес-структур, під час якої були порушені питання з розбудови професіонального футболу та пошуку шляхів для створення оптимальних умов з розвитку аматорського та масового футболу на теренах Чернівецької землі.

Сьогодні, 01 червня 2010 року, президент ПФЛ Мілетій Бальчос завітав до Івано-Франківська, де зустрівся з головою обласної державної адміністрації Михайлом Васильовичем Вишиванюком. Під час зустрічі знайдено порозуміння та спільне бачення у розбудові професіонального футболу на Івано-Франківщині, а також у вирішенні необхідних завдань для створення сприятливих умов у розвитку аматорського та масового футболу. В свою чергу, М. Вишиванюк дав доручення першому заступникові облдержадміністрації провести робочу нараду за його участі з керівництвом органів місцевої, районної влади і самоврядування стосовно розвитку професіонального футболу і створення необхідних умов для розбудови аматорського футболу в місті та області.

Більш детальну інформацію очікуйте пізніше на нашому сайті.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору