Новини ЗМІ

32 тур. "Арсенал" Біла Церква - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 4:0

23:00, 27 травня 2010

"Арсенал" Біла Церква - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 4:0

100 глядачів.

Судді: Г. Махно, А. Скрипка (обидва – Кіровоград), О. Маньковський (Одеса).
Резервний арбітр: І Куценко (Бровари).
Делегат ФФУ: М. Овчар (Калуш).

"Арсенал": Литвин, Бурлін, Кривошеєв, Смішко, Степанюк, Рибковський (Шегда, 72), Коваленко, Кармаліта (Войтович, 67), Деревльов-к (Лиховидько, 90), Товкацький (Алексанов, 63), Коваль (Лаврінок, 89).

Головний тренер: Ігор Артимович.

"Нафтовик-Укрнафта": Дейнеко, Тарасенко, Юрченко, Карпенко, Харченко (Євсеєв, 80), Єсип-к, Бояринцев (Погорелов, 65), Одинцов, Башлай (Прокурор, 46), Вітер (Каракевич, 46), Саванчук (Зайчук, 64).

Головний тренер: Сергій Шевченко.

Голи: Кармаліта (10, 42), Коваль (27), Рибковський (57).

Попередження: Товкацький (25), Рибковський (55), Коваль (75).

Обидві команди відразу ж після стартового свистка провели розвідку боєм, намагаючись нав'язати один одному свій сценарій гри.

Вже на 10-й хвилині Бояринцев заробив необов’язковий фол неподалік від свого карного майданчика. Штрафний взявся виконувати недавній новачок білоцерківської команди Євген Кармаліта і послав м’яч у самісіньку дев'ятку. При цьому травму отримав голкіпер "нафтовиків" Євген Дейнеко і гру він продовжив із бинтом на голові. Це не знітило підопічних Сергія Шевченка і вони продовжували вести свою гру, конструктив якої створював, як і в попередніх матчах, капітан команди Богдан Єсип. Та на жаль реалізація моментів бажала бути кращою, та й оборона "канонірів" збоїв, практично, не давала і усі атаки "Нафтовика" закінчувалися безрезультатно. А десь всередині тайму білоцерківські футболісти повели 2:0. Бояринцев невдало вибив м’яч, його перехопив Юрій Степанюк, вийшов на ударну позицію і з льоту пробив по воротах. М'яч, який від стійки воріт летів у "рамку",охтирські оборонці винесли в поле, та після флангового навісу Андрій Коваль ударом головою подвоїв рахунок. А незадовго до закінчення першого тайму штрафний неподалік карного майданчика гостей і знову його взявся виконувати Кармаліта. На цей раз голкіпер Дейнеко не зовсім вдало побудував "стінку" і Євген оформив свій перший дубль у складі "Арсеналу".

У другому таймі, намагаючись внести корективи в гру, тренерський штаб "Нафтовика" робить відразу дві заміни. І одна із них майже відразу ж могла стати результативною. Саме після передачі Романа Каракевича на ударну позицію вийшов Богдан Єсип і, якби не надійна гра воротаря "Арсеналу" Назара Литвина, рахунок у грі міг би змінитися. Охтирські футболісти продовжують штурмувати ворота господарів, та оборона "канонірів" збоїв не давала, а на останньому рубежі надійно грав Назар Литвин. А от одна з нечисленних контратак "Арсеналу" привела до четвертого голу. Партнери вивели на ударну позицію Павла Рибковського, і той в один дотик переправив м'яч у ворота. Ну що ж, гра, як кажуть, була зроблена. І хоча охтирські футболісти намагалися забити хоча б гол престижу, та пані Фортуна в цей день була не на їхньому боці…

 

Прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору