Новини ЗМІ

ФСК "Буковина" Чернівці у першій лізі!

15:54, 25 травня 2010

Президент, Адміністрація та клуби Професіональної футбольної ліги поздоровляють гравців, тренерів, керівництво та всіх співробітників клубу із достроковою перемогою у першості України з футболу серед команд клубів другої ліги групи "А" та завоюванням путівки до першої ліги!

Символічним є те, що право на підвищення в класі здобув клуб з найвідданішими вболівальниками. ФСК "Буковина" Чернівці став лідером сезону 2009/2010 років за кількістю глядачів в одному матчі – 11 000 вболівальників відвідали зустріч 19 туру другої ліги гр. "А" між "Буковина" Чернівці та "Бастіон" Іллічівськ! Це абсолютний рекорд серед команд клубів ПФЛ та гідний показник як для матчів серед колективів першого дивізіону, так і для Прем’єр – ліги!

Висловлюємо впевненість, що ФСК "Буковина" продовжить своє подальше зростання в футбольній сім’ї та досягне нових професіональних висот завдяки палкій підтримці вболівальників, відповідальному ставленню до справи керівників міста та області, самовідданій праці та таланту тренерів і гравців.

Зичимо смаку нових перемог, міцного здоров’я, життєстверджувального настрою, втілення усіх планів та задумів, гарного настрою та життєвої наснаги!

Щастя, спортивних звершень, успіхів та удачі!

 

 

З повагою

Президент, Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору