Новини ЗМІ

30 тур. "Десна" Чернігів – "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 1:2 (1:0)

23:00, 17 травня 2010

"Десна" Чернігів – "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 1:2 (1:0)

1 300 глядачів.

Судді: Олександр Бондар, Віктор Папірович (обидва – Хмельницький), Володимир Луцький (Калуш).

Резервний арбітр: Анатолій Дудчик (Чернігів).

Делегат ФФУ: Юрій Власенко (Київ).

"Десна": Колєда, Анеліков, Стоян, Боровков, Гітченко, Єлісєєв, Поспєлов (Сердюк, 67), Єрмоленко (Рустамов, 90+1), Кондратюк (Орєхов, 85), Старенький, Грибанов.

Головний тренер: Олександр Рябоконь.

"Нафтовик-Укрнафта": Дейнеко, Тарасенко, Юрченко (Кікоть, 76), Карпенко, Харченко (Зайчук, 58), Бояринцев, Башлай (Прокурор, 77), Одинцов, Єсип-к, Вітер (Саванчук, 58), Каракевич (Погорелов, 64).

Головний тренер: Сергій Шевченко.

Голи: Грибанов (31) - Єсип (83), Кікоть (90+2).

Попередження: Єрмоленко (20), Боровков (33), Орєхов (90+1) – Тарасенко (48).

 

Перший тайм пройшов за явної переваги підопічних Сергія Шевченка. Здавалося, що "нафтовики" грають у себе вдома. Охтирські футболісти з перших хвилин повели атаки на ворота господарів і протягом перших 15 хвилин Колєда тричі рятував власні ворота, відбиваючи удари Вітера (двічі) і Каракевича, які фактично виходили віч-на-віч з голкіпером і розстрілювали "рамку" воріт "Десни".

Гості домінювали в середині поля і часто розривали захист чернігівців. Показовим був епізод на 24-й хвилині, коли Каракевич легко втік правим флангом від Анелікова, вийшов під кутом на ворота чернігівців, але, не пробив сам, а віддав м’яч назад в центр на Одинцова, якого оборонці чернігівців залишили без опіки в районі 11-метрової позначки. Євген, мабуть, не очікував цієї передачі, а тому пробив несильно і неточно. Незважаючи на свою перевагу "нафтовики" пішли на перерву,… програючи 0:1. Деснянцям вдалося забити якийсь нелогічний гол. Старенький в районі правого кута карного майданчика гостей розвернувся до воріт і несподівано сильно пробив. М’яч, судячи з траєкторії, мав пролетіти на кілька метрів від дальньої стійки воріт, але на його шляху опинився Грибанов. Форвард "Десни" навіть не зрозумів, що сталося і не встиг відхилитися від удару, а м’яч, зрикошетивши від його грудей, вкотився в сітку.

І другий тайм пройшов за переваги "нафтовиків", хоча й господарі другу половину зустрічі провели активніше. В гострих контратаках вони мали можливості вразити ворота гостей, але, як на виходах, так і в "рамці" надійно діяв Дейнеко. Та все-таки охтирським футболістам під кінець поєдинку вдалося втілити свою перевагу в забиті голи. Позначилося і те, що чернігівці помітно втомилися. Спочатку капітан команди Богдан Єсип скористався хорошим пасом Бояринцева, і влучним ударом в нижній кут воріт з-за меж карного майданчика зрівняв рахунок. А у вже компенсований арбітром час після передачі Погорелова в карний майданчик господарів, Єсип ногою скинув м’яч під удар Кікотю і Андрій метрів з 13 пробив в дальній від голкіпера кут. "Круглий" від стійки закотився у ворота.

Ну що ж, "Нафтовик-Укрнафта" у останніх десяти поєдинках отримав дев’ять перемог і майже забезпечив собі місце у десятці кращих команд першої ліги. Та знаючи амбіціозність тренера охтирської команди Сергія Шевченка, для якого у турнірній таблиці є тільки одне місце – перше, місцеві уболівальники сподіваються, що команда в останніх матчах підніметься вище

Прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору