Новини ЗМІ

24 тур. Друга ліга гр. "Б". "Кремінь" порадував своїх глядачів впевненою перемогою над "Олкомом"

23:00, 15 травня 2010

"Кремінь" Кременчук - "Олком" Мелітополь 3:1

1500 глядачів.

Судді: О. Омельченко (Слов'янськ), П. Касанов (Вінниця), І. Маковей (Вінниця).

Делегат ФФУ: О. Шостя (Луганськ).

"Кремінь": Олійник (Козенко 88), Волошин, Дичко, Черномор, Проненко (Борш 46), Галандарьов (Глубокий 57), Місяйло (Бородін 69), Собко (Коваленко 73), Сутула (Зайко 55 ), Клімов, Тимченко (Степанчук 46).

"Олком": Марканич, Попов, Дворяненко, Манаков (Ткачов 58), Масюткін, Козін, Павелько, Косяк, Сиващенко (Джанжгава 77), Жадан, Мягков (Галушкін, 53).

Голи: Волошин 6, Клімов 40, Місяйло 63 - Сиващенко 12.

Попередження: Черномор, 29, Галандарьов 31 - Марканич 28, Масюткін 66.

"Кремінь" наполегливо намагається зачепитися за одне з призових місць у групі.

Хоча місця нижче першого особливої ролі і не грають, але сам факт виступу команди в сезоні має своє значення. Не виключено, що кому-небудь з команд, що зайняли другі місця, як це було в минулому сезоні, буде надана можливість за певного збігу обставин поборотися за одну з путівок до першої ліги. Але за друге місце ще потрібно поборотися, а географічні сусіди навряд чи поступляться нам свою позицію.

У звітному матчі господарі досить швидко відкрили рахунок. Олексій Тимченко, який рідко з'являється не те що в основі, а навіть у заявці на матч, точним пасом вивів до воріт Дмитра Волошина і лівий захисник "Кременя" обачливо пробив у дальній кут воріт. Слід зазначити, що у складі "Кременя", крім Тимченко в старті вийшли й інші гравці, які рідко виходять на поле в цьому році з перших хвилин - Володимир Дичко, Євген Проненко, Андрій Місяйло і Максим Сутула. Тининик пропускав гру, був відсутній і Шаповал. На "лавці" залишилися Степанчук, Борш, Коваленко. Гості досить швидко зрівняли рахунок. Євген Сивашенко, отримавши своєчасний пас, на швидкості увірвався в штрафну по лівому флангу. Воротар вискочив назустріч, щоб скоротити кут обстрілу, але нападник (благо до воріт було не близько) парашутом запустив м'яч через голкіпера і капітан команди Володимир Дичко, намагаючись вибити м'яч головою, лише тільки підправив його у ворота. Після сплеску активності в першій чверті матчу гра надовго застрягла в центрі поля. Десь з 30-ї хвилини матчу господарі спробували штурмувати ворота суперника. Двічі після прострілу з флангу Клімова наші б'ють по воротах, але м'яч застряг у ногах оборонців. "Олком" відповів швидкою контратакою. Олексій Павелько видає пас на хід Артему Жадану, але Дичко своєчасно підставив ногу і перервав простріл, який міг би закінчитися голом. А на перерву команди йдуть за рахунку 2:1 на користь нашої команди. Андрій Місяйло розкрутив на п'ятачку трьох опонентів і заробив кутовий удар. Точна подача на кращого бомбардира ліги і Василь головою забиває гол.

На початку другого тайму Місяйло міг стати автором гола, коли б не воротар, який в красивому кидку дістав м’яч, що летів під поперечину. Андрій, який цього дня був кращим у складі господарів, все-таки доб'ється свого, але це буде трохи пізніше.

Максим Cутула змушений залишити поле через розсічення голови і на полі з'являється Дмитро Зайко, який дуже активно увійшов у гру. А незабаром і стався гол, який став прикрасою матчу. Клімов заробив штрафний у кількох метрах від володінь Святослава Марканича. Волошин відкотив м'яч, а Місяйло в обвід стінки відправив м'яч у нижній правий кут воріт. Буквально через пару хвилин гості отримали можливість скоротити рахунок. Олійник у боротьбі за верховий м'яч зіткнувся з кимось з гравців і впав, але на щастя Юрій Козін не влучив у порожні ворота. Небезпечний вихід Євгенія Ткачова перериває кидок в ноги воротаря. Не використав свій шанс і Степанчук. Данило Масюткін необачно вибив м'яч прямо на Клімова, який тут же відпасував на Степанчука, але у того не вийшов удар, хоча до воріт було всього метрів 14.

Гості при всьому своєму бажанні не могли змінити хід гри і зачепитися хоча - б за нічию. А господар, навіть замінивши половину складу, упевнено довів матч до перемоги. Ну що ж, до закінчення чемпіонату залишилося зовсім нічого. У наступному турі у нас три очки без бою, і потім 29 травня в завершальному турі приймаємо "Сталь". Там і побачимось.

 

Прес-служба МФК "Кремінь" Кременчук




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору