Новини ЗМІ

20 тур. Друга ліга гр. "А". "Львів-2" і "Рось" голів не забивали

23:00, 14 травня 2010

"Рось" Біла Церква – "Львів-2" Львів 0:0

100 глядачів.

"Рось" (стартовий склад): Поштаренко, Андрощук, Пащенко, Кулажкін, Таран, Гетьман, Дорогань, Булкін, Отришко, Лазурець, Рябцев.

"Львів-2": Мусієнко, Білий, Лазар, Жук, Віт. Макар, Варивода (Дадак, 71), Грицай, Матвіїв, Власюк (Тимишин, 87), Вол. Макар (Мазур, 89), Бабич (Малиновський, 65).

Попередження: Таран 10, Рудюк 75 - Бабич 49.

 

Два матчі першості України серед команд другої ліги гр. "А" "Львів-2" та білоцерківська "Рось" зіграли без голів.

У першому колі у матчі, який відбувся 26-го вересня, був зафіксований такий же рахунок. Тоді львів’яни, проводячи матч вдома на кам’янка-бузькому стадіоні "Над Бугом", володіли перевагою, але втілити її у забиті голи не вдалося.

Цього разу львівські футболісти теж були ближчими до перемоги, але знову – 0:0. Гра проходила за невеликої територіальної переваги господарів, та все ж небезпечніше атакували гості зі Львова. Зокрема, в першому таймі, який пройшов у рівнішій боротьбі, чудову нагоду відзначитися мав Бабич, але не реалізував момент. Пробивали по воротах "Росі" й інші футболісти "Львова-2". У господарів же виникла тільки одна більш-менш серйозна можливість забити гол, але форвард білоцерківської команди не влучив у ворота.

Після перерви підопічні Михайла Токаря діяли більше на контратаках, і подекуди вони вдавалися досить непоганими. Зокрема, був момент у Володимира Макара, та все ж матеріалізувати шанс не вдалося.

А найреальніший епізод, після якого львів’яни могли вивезти з гостей повноцінні три очки, стався на останній хвилині зустрічі. Після хорошої комбінації львів’ян Малиновський навісив з правого флангу, і Тимишин пробивав головою з близької відстані, та влучив у воротаря.

Таким чином, після нульової нічиєї у Білій Церкві у "Львова-2" стало 18 очок, у "Росі" – на 3 більше.

 

Прес-служба ФК "Львів" Львів




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору