Новини ЗМІ

Миколі Лавренку - 54!

10:29, 17 травня 2010

Шановний Миколо Миколайовичу!

Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого Дня Народження!

В цей прекрасний весняний день, День Вашого Народження, прийміть від нас щирі та сердечні побажання міцного здоров'я, радості, миру та безмежного людського щастя, злагоди й добробуту Вам та усій Вашій родині, наснаги, душевної краси, святкового настрою та перемог на життєвих стежинах!

Високо цінуємо Ваш вагомий внесок у розвиток українського футболу. Без Вашої підтримки та розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни у нашій спільній справі.

Ви, як президент ПФК "Олександрія", перший віце-президент Професіональної футбольної ліги, вносите вагомий вклад у розвиток професіонального футболу в нашій державі. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте "спорт № 1", примножуєте його успіхи та досягнення.

Від усієї душі засвідчуємо Вам, вельмишановний Миколо Миколайовичу, почуття незмінної поваги та глибокої шани! Бажаємо Вам завжди відчувати невичерпне джерело сил, надалі залишатися патріотом своєї справи, бути об’єктивним та не втрачати мужності у складних життєвих ситуаціях. Хай наступні роки та майбутні дороги, як і пройдені, рясніють добрими пам’ятками, що зводяться завдяки Вашому організаторському хисту та наполегливості!

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору