Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія" - 20 років!

10:14, 17 травня 2010

Шановні друзі!

Професіональна футбольна ліга щиро вітає вас, численну армію вболівальників, гравців, тренерів, футболістів-ветеранів, усю футбольну громадськість з визначною подією – 20-річчям ПФК "Олександрія"!

Славетна історія футболу вашого краю сповнена яскравими подіями. Починаючи з 1991 року, команда ПФК "Олександрія" представляє Кіровоградщину в змаганнях серед команд першої ліги, а в 2001-2003 роках виступала в елітному дивізіоні українського футболу. Олександрійська земля подарувала Україні таких відомих футболістів, як В. Рева, В. Слюсар, С. Чуйченко, В. Максимов, В. Богатир, О. Казьмін та інші.

Невеликому місту Олександрія притаманна велика увага до розвитку футболу на всіх рівнях – від дитячого до професіонального.

У 2009 році в місті відбулася знаменна подія – відкриття сучасного "Будинку футболу". Подібної споруди, зведеної завдяки ПФК "Олександрія" під орудою його багаторічного президента Миколи Лавренка, не має жоден інший професіональний клуб в Україні.

Зважаючи на те, скільки зусиль керівництво клубу докладає для розвитку своєї спортивної інфраструктури, на увагу, яку приділяє вихованню молодих футболістів, впевнені, що ПФК "Олександрія" продовжить своє подальше зростання в футбольній сім’ї та досягне нових професіональних висот.

Прийміть з нагоди 20-річчя клубу слова глибокої вдячності за вашу щиру відданість ідеалам "спорту № 1"! Бажаємо вам нових яскравих перемог, наполегливості в досягненні поставлених цілей та успіхів у розвитку футболу в Кіровоградській області та в Україні в цілому!

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору