Новини ЗМІ

23 тур. Друга ліга гр. "Б". "Кремінь" не знав поразок з серпня 2009 року.

23:00, 7 травня 2010

"Шахтар-3" Донецьк - "Кремінь" Кременчук 2:1

50 глядачів.

"Кремінь": Олійник, Волошин, Дичко, Борш (Черномор 46), Шаповал (Проненко, 65), Тининик (Бородін, 70), Галандарев (Глубокий 75), Собко, Зайко (Сутула 46), Коваленко (Сутула 46), Клімов.

Голи: Акулінін 3, Кісіль 85 – Сутула 83.

Попередження: Гаращенков 87, Дяків 88 - Тининик 67.

Суддя: А. Ісаєв (Запоріжжя).

Це повинно було коли-небудь статися.

"Кремінь" програв лише раз в нинішньому сезоні. І це було так давно (серпень 2009), що вже і не пригадати. Але ми нагадаємо, що фіаско нас підстерігало в Армянську. У Донецьку ми ніколи ще не вигравали.

Парадоксально і сумно, але факт. Ми звикли грати на полях з неякісним газоном, і тому вихід на ідеальний трав'яний газон приводить наших хлопців в душевний трепет. Заміни в "Кремені" в перерві якраз і пов'язані з тим, що м'який газон негативно позначається на фізичних кондиціях гравців, чиї ноги загартовані жорстким покриттям.

На футбольному жаргоні ця біда називається "ноги підсіли". Швидкий гол практично завжди приносить розлад в гру команди, що пропустила. Гості досить швидко прийшли в себе, але проблема, яка так і не вирішується цього року (але не в сезоні), – не реалізація моментів поставила хрест на надіях "Кременя" продовжити свою вражаючу безпрограшну серію. Гол у ворота "Кременя" стався після того, як Дмитро Волошин вибиваючи м'яч почав атаку суперника.

17-річний Леонід Акулінін "продавив" у верховій боротьбі Євгенія Шаповала і пробив точно в кут. Ще до перерви гості мали, як мінімум дві реальні можливості відігратися. Олег Коваленко двічі втікав на побачення з голкіпером, але обидва рази пробивав мимо воріт. У другому таймі естафету розбазарювання моментів підхопив Василь Клімов. Його виходи на побачення з голкіпером також закінчилися безрезультатно. Не попав у ворота Василь, коли до них було всього декілька метрів. Ігор Чорномор, що повернувся на поле після серйозної травми, пробивав головою з п'яти метрів, далі можна не писати – м'яч полетів мимо.

Вже і не вірилося, що "Кремінь" зможе якось позбавитися від синдрому невдачі. Але у гостей все ж знайшлися гравці здатні втілити в справу старання команди. Віталій Собко націленою передачею знаходить Максима Сутулу, і той красиво в падінні ударом головою забиває у відповідь гол. Але не довго музика грала. Руслан Кісіль створив маленький футбольний шедевр, відправивши м'яч з кута штрафної по хитромудрій дузі в дальню "дев'ятку".

 

Прес-служба МФК "Кремінь" Кременчук




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору