Новини ліги

Компанія "Укрспецтрейд" – технічний партнер ПФЛ!

18:46, 13 травня 2010

Сьогодні, 13 травня 2010 року, в приміщенні ПФЛ відбулася зустріч президента ПФЛ Мілетія Бальчоса з генеральним директором компанії "Укрспецтрейд" Андрієм Григор’євим, під час якої сторонами підписано офіційний договір про партнерство.

 

підписання договору с Укрспецтрейд

підписання договору с Укрспецтрейд

підписання договору с Укрспецтрейд


Після підписання договору сторони поділилися своїм баченням співпраці та перспектив розвитку відносин:

А. Григор’єв:

- Розкажіть, будь-ласка, про компанію "Укрспецтрейд".

- Наша компанія заснована у 2001 році. Останні чотири роки основним напрямом діяльності ТОВ "Укрспецтрейд" є облаштування спортивних майданчиків, футбольних стадіонів, тенісних кортів тощо. Але в основному компанія спеціалізується на футбольних полях зі штучним покриттям.

- У чому полягає суть партнерства між "Укрспецтрейд" та ПФЛ?

- Компанія "Укрспецтрейд" працює безпосередньо з кінцевим споживачем. Ми співпрацюємо з Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, з різними управліннями спорту зі всіх регіонів України – у кожній області є мінімум 20 об’єктів, що ми збудували. Тому особливої реклами ми не потребуємо.

Партнерство з ПФЛ та робота з футбольними клубами – це вже більш високий рівень нашої роботи, на який ми зараз намагаємося вийти. Окрім футбольних полів зі штучним покриттям, ми зараз пропонуємо повний комплекс робіт з будівництва стадіонів і спортивних баз "під ключ". Вже є декілька подібних об’єктів, які найближчим часом будуть введені в експлуатацію.

- Компанія "Укрспецтрейд" вже має досвід співпраці з ПФЛ. Чи задоволені Ви результатом співробітництва з Лігою?

- Звичайно.

- Тоді, розкажіть, будь-ласка, про подальші перспективи цієї співпраці.

- Враховуючи світовий досвід ринку штучного покриття, я сподіваюся, що наші клуби в найближчі два-три роки прийдуть до того, що зроблять хоча б по одному майданчику зі штучним газоном. Це можуть бути й тренувальні поля різних розмірів. Так, я згоден, що "жива" трава – це "жива" трава. Але з точки зору економічності – штучний газон все ж таки більш вигідний: на ньому можна грати 24 години й 365 днів на рік. Для догляду за газоном не потрібно утримувати великий штат людей, також можна економити кошти на проведенні виїзних тренувальних зборів. Футболістам не потрібно нікуди літати взимку, можна грати на своєму штучному газоні, що буде радувати вболівальників своїм виглядом – завжди рівний, зелений та естетичний.

Уже сьогодні можна проводити офіційні міжнародні зустрічі на штучних полях, протестованих ФІФА. Є спеціальний сертифікат "ФІФА-Рекомендед" одна та дві зірки. Зараз деякі заводи випустили нові штучні газони з так званим "ефектом пам’яті". Що це? Своїми словами: увечері побігав, а вранці – трава сама відновила свою форму. Це і є покриття рівня "дві зірки" – трава нового покоління.

М. Бальчос:

- Усі ми є свідками ситуації, що склалася на початку весняної частини змагань сезону 2009-2010 років. У зв’язку зі складними погодними умовами стан багатьох полів був досить важкий. Через це, наприклад, довелося проводити три матчі в один день на стадіоні ФК "Динамо" у Конча-Заспі.

Аналізуючи напружену весняну ситуацію, зазначу, що виникла гостра потреба в будівництві стадіонів зі штучним покриттям: чи то буде запасне, чи тренувальне поле, або поле центрального ядра стадіону. Чому? Тому що виникає таке питання: ми закінчуємо першу частину змагань у середині листопада, а весняну частину деякі клуби не можуть гідно проводити до середини квітня. В результаті протягом 6 місяців – уболівальники без футболу.

Саме ці обставини наштовхнули нас на думку щодо будівництва штучних газонів і, як наслідок, укладення договору з компанією "Укрспецтрейд". Думаю, що клуби зацікавляться співпрацею з цією компанією і заплановані проекти будуть успішно реалізовані.

Тому ми плануємо внести зміни до Регламенту змагань: рекомендувати клубам створити штучні поля за рахунок реалізації зазначеного проекту протягом наступних 3 років. Упевнений, що клуби підтримають цю ініціативу ПФЛ.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору