Новини ЗМІ

19 тур. Друга ліга гр. "А". Відкритий футбол приніс багато голів

23:00, 8 травня 2010

"Львів-2" Львів – "Верес" Рівне 4:1 (1:1)

250 глядачів.

"Львів-2": Мусієнко (Віхоть, 90+1), Віт. Макар, Жук, Білий, Лазар, Власюк (Вол. Макар, 62), Грицай (Тимишин, 89), Танчик (Матвіїв, 81), Мачуленко (Варивода, 69), Яворський (Дадак, 88), Малиновський (Бабич, 46).

"Верес": Печинський, Жук, Котюк, Момоток, Фірсов (Друховець, 82), Українець, Кінах, Гайдук, Оксенюк (Нагорнюк, 90+2), Сергійчук (Назарчук, 75), Любар (Жилінський, 83).

Голи: Танчик (10), Грицай (53, 87), Варивода (75) – Гайдук (14).

Попередження: Котюк (15), Момоток (55).

Арбітр: Папірович (Хмельницький).

Львівські футболісти розпочали активно, і цей виклик прийняли суперники, тому і вийшла гра у Кам’янці-Бузькій веселою та достатньо відкритою. Принаймні за небезпечними моментами футболісти постаралися на повну потужність з реалізацію було трохи гірше. Однак і цього вистачило, щоб господарі окреслили свою перевагу над рівненцями і перемогли з розгромним рахунком.

Цікаво, що зі стартових хвилин у складі "Львова-2" вийшли Танчик і Яворський, які напередодні зіграли в Добромилі на "Княжій Арені" за першу команду. І треба сказати, ці футболісти додали майстерності у грі команди резервістів "Львова". Саме Танчик після хорошої комбінації партнерів чітким ударом в кут воріт відкрив лік голам у матчі.

Щоправда, гості які теж намагалися грати достатньо сміливо, швидко відквитали один м’яч – зусилля гравців "Вереса" після кількох помилок в середині поля та у захисті львів’ян завершив Гайдук.

Після цих голів стало зрозуміло, що обидві команди орієнтовані на атаку. Тому вболівальники чекали наступних голів. Однак до перерви, попри значну кількість моментів, їх не було. А нагоди виникали – Білий не влучив у ворота з вигідної позиції після флангового навісу, Яворський зі штрафного знайшов поперечину воріт, той же Яворський пробивав головою, але мети не досягнув, Грицай неточно вистрелив з-за меж штрафного майданчика. Варто зазначити, що і гості з Рівного не засиджувалися в обороні – загрожували воротам Мусієнка Любар, Гайдук, Сергійчук та інші футболісти "Вереса".

Доля ж матчу визначилася після перерви. Мабуть, переломним став гол Грицая, який красиво ударом головою відгукнувся на передачу з лівого флангу від Власюка. Після цього львів’яни вже повністю володіли перевагою у матчі, причому господарям особливо вдавалися багатоходові комбінації за участю значної кількості футболістів. Це виглядало ефектно, але до пори до часу неефективно. Аж поки на 75-ій хвилині Варивода у падінні головою не пробив воротаря суперників Печинського – передачу з флангу автору гола віддавав Танчик.

Чимало нагод відзначитися втратив Бабич, який з’явився на полі з перших хвилин другого тайму – саме його найчастіше виводили на ударну позицію партнери.

А крапку в зустрічі поставив Грицай, який таким чином відзначився дублем. До речі, всі три голи після перерви гравці "Львова" забили головою.

Перемігши рівненську команду, львів’яни перегнали "Верес" на одне очко у турнірній таблиці. Тепер у "Львова-2" – 17 очок і 8-ма сходинка у змаганнях команд Другої ліги Групи "А".

 

Прес-служба ФК "Львів" Львів




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору