Новини ЗМІ

28 тур. Нелогічна поразка

23:00, 6 травня 2010

"Зірка" Кіровоград - "Динамо-2" Київ 0:1 (0:1)

"Зірка": Белошапка, Басов, Вечтомов (Морозов, 4; Драголюк, 84), Котелюх, Михайлюк (Салатін, 46), Смалько, Ситнік, Голопьоров, Городов (Андрухов, 73), Чорномаз (Давидов, 87), Шибко.

"Динамо-2": Загладько, Допілка, Новак, Бутенін, Родіна, Кушніров (Парцванія, 90+3), Люлька, Морозенко (Коваль, 78), Шевчук (Гаврась, 90), Суарез (Рибалка, 70), Теміле.

Голи: (Родіна, 18).

Попередження: Михайлюк, 9; Котелюх, 74 - Шевчук, 29; Новак, 51.

 

В 28-му турі першості України серед команд першої ліги кіровоградська "Зірка" вдома приймала "Динамо-2".

До звітної зустрічі господарі мали насичений календар ігор, граючи через три дні на четвертий; натомість кияни мали чималий інтервал відпочинку. Початок матчу був без розвідки: обидві команди старалися забити "швидкий" гол. Але на старт зустрічі перш за все запам’ятався травмою гравця "Зірки" Олександра Вечтомова, що змусило наставника господарів терміново в гру вносити корективи, випустивши замість Вечтомова Олександра Морозова, котрий нещодавно відновився після травми. А на 5-ій хвилині матчу гості організували свою першу небезпечну атаку, але Сергій Басов вчасно завадив Євгену Морозенко. Кіровоградці відразу дали відповідь: комбінація Морозов – Ситнік завершилася не сильним ударом останнього, м’яч після якого спокійно зафіксував голкіпер киян Роман Загладько.

Наприкінці першої двадцятихвилинки матчу через неузгодженість центральних захисників господарів, гості заробили кутовий удар, після якого захисник "Динамо-2" Вадим Родіна ударом головою відкрив рахунок. Після такого повороту подій господарі постаралися прикласти максимум зусиль для зміни рахунку на табло на свою користь, але ні Павлу Чорномазу, ні Сергію Басову, ні Олександру Ситніку не вдалося в першою таймі порадувати забитим голом своїх відданих вболівальників. То ж на перерву команди пішли за мінімальної перемоги гостей.

Після відпочинку господарі за чудової підтримки глядачів великими силами пішли вперед і лівий фланг оборони киян давав тріщини, але в центрі оборони кіровоградцям суперник не давав розгулятися. Також впевнену гру на виходах демонстрував голкіпер гостей Роман Загладько. Голкіперу господарів ж в другій половині матчу прийшлося вступити в гру лише на 75-ій хвилині, відбивши м’яч після удару зі штрафного Сергія Рибалка. В інший ігровий час тайму повною перевагою на футбольному полі володіли футболісти кіровоградської команди, котрі попри втому після попередніх двох складних виїздів з молодими динамівцями старалися уникнути поразки. На жаль їм це зробити не вдалося. В складі господарів могли відзначитися Олександр Морозов, Олександр Ситнік та Андрій Драголюк. А на останніх хвилинах зустрічі героєм міг стати Владислав Голопьоров, але м’яч після його удару головою впав зверху на сітку воріт киян.

У підсумку гості святкували нелогічну перемогу над "Зіркою". Ця перемога "Динамо-2" дозволила їй в турнірній таблиці обійти кіровоградську команду, потіснивши її на одинадцяту сходинку. В наступному турі, 12 травня, підопічні Ігоря Жабченка завітають в гості до "Кримтеплиці", а "Динамо-2" поїде до івано-франківського "Прикарпаття".

Післяматчева прес-конференція:

Головний тренер кіровоградської "Зірки" Ігор Жабченко:

- Претензій до своїх хлопців я не маю. Вони старалися. Після матчу з алчевською командою відчувалася велика втома як фізична, так і емоційна. З календарем граючи кожні чотири дні та переїздами складно грати.

Головний тренер "Динамо-2" Геннадій Литовченко:

- Звітну гру можу поділити на дві частини: в першому таймі ми з господарями грали на рівних, а після перерви думали в першу чергу про збереження переможного рахунку, грали на результат. Була рівна гра, могли відзначитися як ми, так і суперник.

 

Прес-служба ФК "Зірка" Кіровоград




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору