Новини ліги

З Днем доблесті та героїзму, Ювілеєм Великого Подвигу патріотів – річницею Великої Перемоги!

12:48, 7 травня 2010

Шановні Ветерани Великої Вітчизняної війни!

Президент, Адміністрація та клуби ПФЛ сердечно вітають Вас з Днем доблесті та героїзму, Ювілеєм Великого Подвигу патріотів – річницею Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!

65 років відділяє нас від тих травневих днів, коли відлунали останні залпи найстрашнішої і найкровопролитнішої в історії людства війни. Але безсмертний подвиг переможців, які відстояли свободу та незалежність своєї Вітчизни, принесли свободу народам поневоленої України та світу в цілому, не підвладний часу.

Пам’ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці та вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче — життя. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану Ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Війна пройшла залізним плугом через кожне серце, кожну долю і кожне життя. Сувора її правда назавжди залишиться з нами. Вона навічно у нашій пам’яті — загальнонародній, родинній, індивідуальній. Перемога – одна на всіх!

Шановні Ветерани Великої вітчизняної війни, низький Вам уклін! У нашій пам’яті назавжди залишиться Ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму та вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який Ви вибороли для нас.

Щиро вітаємо Вас із 65-ю річницею Перемоги, зі святом, яке було, є й завжди буде з нами. Довгих Вам років життя, міцного здоров'я і бадьорого духу, любові і поваги рідних, близьких та усього народу України!

 

 

З повагою

Президент, Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору