Новини змагань

Визначилися фіналісти "Umbro Кубка Ліги"

16:58, 5 травня 2010

Вчора, 05 травня 2010 року, визначилися фіналісти "Umbro Кубка Ліги". Ними стали: "Гірник-Спорт" Комсомольськ та "Нива" Вінниця.

 

 

 

"Іллічівець-2" Маріуполь – "Гірник-Спорт" Комсомольськ 1:1

300 глядачів.

Голи: Доценко (73, пен.) – Забула (62).

Попередження: Доценко (52) – Малиночка (54).

Видалення: Філатов (50) - "Іллічівець-2".


"Мир" Горностаївка – "Нива" Вінниця 0:2

500 глядачів.

"Нива": 12. Скибенко – 10. Найко, 4. Гергелюк, 5. Воронін - 13. Герасимець, 9. Пилявський, 6. Варченко, 11. Бовтрук - 21. Козьбан, 18. Качур, 20. Кушка.

Голи: Козьбан, 45+1; Качур, 55.

Попередження: Копильченко, 46 – Лук’янець, 84.

Нереалізований пенальті: Доценко, 15 – "Мир".

Вінничани прибули на гру, налаштовані виключно на перемогу. Однак, перші хвилини матчу показали, що здобути його буде непросто. Вже на третій хвилині лише бокова стійка врятувала ворота вінничан від гола, а через дванадцять хвилин був призначений пенальті в наші ворота... і хтозна, як би повернулася гра, якби Скибенко не парирував удар з одинадцятиметрової позначки. Поступово "Нива" взяла ініціативу в свої руки. Так, наприклад, на 25 хвилині Вадим Бовтрук упустив чудову можливість вразити ворота господарів, перебуваючи в 10 метрах від воріт. Проте, на перерву команди пішли за рахунку 0:1. "Гол у роздягальню" забив Дмитро Козьбан, влучно пробивши по воротах, при цьому м'яч пролетів у воротаря між ніг. Незабаром після перерви Руслан Качур збільшив розрив в рахунку. На цьому небезпечні моменти біля воріт "Миру" не закінчилися. Незадовго до кінця гри той же Козьбан міг забивати після виходу 1 на 1, але не склалося ...

Таким чином, у фіналі "Umbro Кубка Ліги" для визначення найсильнішого зустрінуться "Нива" Вінниця та "Гірник-Спорт" Комсомольськ. Згідно з Положенням про змагання "Umbro Кубка Ліги" п. 9 Статті 3 фінальний матч Кубка проводиться на нейтральному полі. Місце та час проведення фінального матчу визначить Центральна Рада.

Вітаємо "Гірник-Спорт" Комсомольськ та "Ниву" Вінниця з виходом до фіналу "Umbro Кубка Ліги"!

 

Слідкуйте за нами. Далі – цікавіше!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору