Новини ЗМІ

Олександру Черкасову - 42!

09:13, 30 квітня 2010

Шановний Олександре Васильовичу!

Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого Дня Народження!

Поздоровляючи з цим чудовим святом, зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професіональної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

Протягом тривалої кар’єри Ви зарекомендували себе як кваліфікований, вдумливий спеціаліст, що сповна віддається служінню нашій загальній справі. Висловлюємо впевненість, що у Вас головні перемоги ще попереду, а допоможуть їх досягти Ваші цілеспрямованість та наполегливість, знання та досвід.

Глибина духовних переконань, невтомна праця, мудрість, поміркованість та життєвий досвід завжди давали Вам змогу достойно долати всі труднощі та незгоди.

Хай роки не затьмарюють радість і повноту буття, сторицею повниться Ваша чаша, чистими помислами струменить джерело Вашої доброти. На щастя, на здоров'я, на благополуччя та сонячних променів ласку хай буде багатою Ваша доля. Миру, злагоди та успіхів Вам, Олександре Васильовичу, і Вашій родині!

 

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору