Новини змагань

"Umbro Кубок Ліги": визначення фіналістів відкладено

10:05, 29 квітня 2010

Обидва півфінали "Umbro Кубка Ліги" завершилися нульовими нічиїми. Фіналісти змагання і володарі призів від компанії "Umbro" визначаться 05 травня 2010 року.

Вчора, 28 квітня 2010 року, відбулися матчі 1/2 фіналу "Umbro Кубка Ліги":

 

"Нива" Вінниця – "Мир" Горностаївка 0:0

1200 глядачів.

"Нива" Вінниця: 12. Скибенко - 10. Найко (9. Пилявский, 57), 16. Прохоров (2. Бабик, 46), 13. Чаус (3. Гергелюк, 46), 5. Воронин (15. Ярмолюк, 57) - 7. Лукьянец, 11. Пивовар, 8. Веретинский - 14. Адаменко, 18. Качур (22. Куба, 57), 17. Козьбан (20. Кушка, 46).

 

"Гірник-Спорт" Комсомольськ – "Іллічівець-2" Маріуполь 0:0

Домашній матч в рамках "Umbro Кубка Ліги" "Гірника-Спорт" з маріупольським  "Іллічівцем-2", що відбувся 28 квітня 2010 року на стадіоні СК "Юність", можна сміливо назвати грою на виживання, – практично з перших хвилин зустрічі гірники, що накопили втому, на "жилах" намагалися витягнути півфінальну гру.

Початок матчу відразу ж показав сценарій всієї гри та її кінцевий результат – гості, залишивши позаду 6 гравців, просто пішли в глуху оборону. Враховуючи втому, що накопичилася за поточний місяць (хлопці зіграли 8 матчів – через два дні на третій – а такий "марафон" не легко витримати), а так само здатність гірників розкривати оборону суперника і рівень виконавської майстерності, можна було заздалегідь передбачити результат.

Правда, футбол славний своїми несподіванками, що майже підтвердив другий склад маріупольського "Іллічівця". Але про це пізніше.

З перших хвилин зустрічі гірники почали тиснути на гостей поля. Вже на 6-й хвилині Олег Філь зміг "затягти" м'яч майже в штрафний майданчик суперників, і захисту залишалося лише відправити його на кутовий.

Після подачі та стрімкого розіграшу м'яча, Олександр Забуль ударом голови посилає сферу в бік воріт – та вдаряється об землю і, перелітаючи через воротаря,... пролітає в небезпечній близькості від порожніх воріт.

Ще один з моментів, створених гірниками, вельми нагадав уболівальникам гол, отриманий від "Олімпіка": Роман Маліночка на 10-й хвилині зі штрафного (практично з того ж місця, що й донеччани в попередній домашній грі) по дузі запускає м'яч у ворота. Захисники та нападники пролетіли повз нього, але воротар гостей був на місці.

На 16-й хвилині знову мав шанс відзначитися Олег Філь. Йому практично вдалося вийти один на один, але він сам пробіг вперед, при цьому зупинивши м'яч для передачі його Роману Маліночке. Вельми ефектна комбінація була перервана захистом.

У другій половині першого тайму після прострілу Андрія Кондрашова, воротар не зумів утримати м'яч – на жаль, Володимир Ткаченко, якого перевели з оборони вперед, не зумів встигнути на добивання. Так, до кінця першої половини зустрічі глядач бачив, що накопичена в квітні втома заважала результативній грі – команда трохи не встигала в ключових моментах гри. Варто відзначити, що "Іллічівець-2" практично не огризався, і Андрію Бахметьєву довелося понудьгувати.

У другому таймі ситуація лише ускладнилася і команда практично зупинилася на місці. Не допоміг навіть реактивний Сергій Кравченко, який у зв'язку з хворобою значно втратив у швидкості. Лише один раз йому вдалося прорватися до воріт, обдурити воротаря і створити гольовий момент – але... запущений вздовж порожніх воріт, м'яч нікому було добити – у штрафній суперників не було жодного з нападників. Так само не вдалося гірникам скористатися помилкою голкіпера гостей, який вийшов до краю штрафного майданчика. Господарі поля, володіючи м'ячем, заплуталися і не пробили у порожні ворота, а потім і взагалі втратили м'яч.

На 89-й хвилині захисник гірників, вплутавшись у боротьбу в середині поля, втрачає м'яч і нападник "Іллічівець-2" виходить один на один, але Андрій Бахметьєв чудово зіграв на виході і парирував м'яч. Жодній з команд не вдалося досягти результату, і матч закінчився сухим рахунком 0:0.

- Ми граємо з трьома нападниками, - поскаржився головний тренер ФК "Гірник-Спорт" Сергій Мурадян, - але цього непомітно. Практично ми не мали моментів, а коли вони були створені, то позначилися проблеми з виконанням. З таким ритмом гри про тренувальний процес не може бути й мови. Вчити футболістів думати необхідно саме на тренуванні, а, граючи через два дні на третій, їм не вистачає часу навіть відновитися. Мало того, захист, який і починає атаку, замість дальніх передач, сам пішов у розіграш. У результаті ми "заробили" два моменти, які мало не закінчилися плачевно – добре, що воротар виручив команду.

 

Нагадуємо, що матчі-відповіді відбудуться 05 травня 2010 року:

 

"Мир" Горностаївка – "Нива" Вінниця 

 

"Іллічівець-2" Маріуполь – "Гірник-Спорт" Комсомольськ
 

 

Слідкуйте за нами. Далі – цікавіше!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору