Новини ЗМІ

26 тур. "Зірка" втратила перемогу

13:24, 26 квітня 2010

"Зірка" Кіровоград - "Арсенал" Біла Церква 1:1 (0:0)

4100 глядачів.

"Зірка": Чурілов, Михайлюк, Котелюк, Смалько, Городов (Галенко, 70), Голопьоров (Бурдіян, 67), Шибко (Вечтомов, 84), Чорномаз, Давидов (Драголюк, 27), Басов, Ситнік (Андрухов, 87).

"Арсенал": Литвин, Шегда, Бурлін, Кривошеєв (Степанюк, 82), Кармаліта (Алексанов, 44; Коваль, 70), Ворона (Рибаковський, 58), Войтович (Смішко, 63), Деревльов, Гриценко, Піцур, Герасименко.

Голи: Городов (54, пен.) - Піцур, (90+1).

Попередження: Кармаліта (37), Литвин, (90+3) - "Арсенал".

 

Після осічки в попередньому турі з харківською командою кіровоградська команда мала в матчі з білоцерківським "Арсеналом" реабілітуватися гарною грою перед власними прихильниками.

Порівняно з попереднім матчем стартовий склад кіровоградської "Зірки" зазнав однієї зміни: Олег Давидов повернувся до "основи", а Андрій Драголюк, потрапивши в заявку матчу, залишився на лаві запасних. Серед футболістів гостей кіровоградським футбольним любителям найкраще знайомий Богдан Смішко, адже він в минулому грав за кіровоградську "Зірку" часів її виступів в вищій лізі України.

З перших хвилин матчу господарі здійснили стартовий натиск на ворота гостей, але він ніякої користі не приніс. Перші десять хвилин могли стати щасливими для Павла Чорномаза, він, перебуваючи під опікою Василя Шегди та Анатолія Ворони, двічі загрожував воротам суперника. А на дев’ятій хвилині Олексій Городов перевірив на пильність голкіпера "Арсенала" Назара Литвина – останній спокійно зафіксував м’яч в руках. Гості не забарилися з відповіддю: Костянтин Деревльов зі штрафного пробив під перекладиною воріт "Зірки" - Олександр Чурілов вибив м’яч на кутовий. В подальшому на футбольному полі переважно точилася рівна боротьба, в якій перевагу жодній з команд складно віддати. На 37-ій хвилині Євген Кармаліта небезпечно виконав штрафний удар – м’яч пролетів поруч зі штангою воріт Олександра Чурілова. А через декілька хвилин Євген отримав травму і був змушений залишити поле. На перерву команди пішли без забитих голів.

Відразу після відпочинку господарі заволоділи ініціативою в матчі, стараючись якнайшвидше засмутити суперника. Спочатку Андрій Драголюк згаяв дві можливості забити гол у ворота гостей – в обох випадках "круглий" пролетів повз ворота Назара Литвина. Та на 54-ій хвилині кіровоградська команда свого добилася: захисник "Арсенала" всупереч правил зустрів у власному штрафному майданчику Олександра Ситніка і арбітр матчу призначив одинадцятиметровий у ворота білоцерківської команди – Олексій Городов впевнено виконав вирок. Повівши в рахунку, підопічні Ігоря Жабченка, завдяки швидкому переходу з оброни до атаки, могли подвоїти свою перевагу, але, на жаль, у відповідальний момент матчу футболістам не вистачало останнього пасу. В кінці матчу, коли можливо гравці "Зірки" повірили в перемогу, з передачі екс-гравця кіровоградської "Зірки" Богдана Смішко, нападник гостей Роман Піцур зрівняв рахунок в матчі. В підсумку звітна зустріч завершилася в нічию 1:1.

Прикро втрачати на останніх хвилинах матчу перемогу, але футбол є футбол. Після звітного протистояння з білоцерківською командою кіровоградську "Зірку" очікує два складні виїзні матчі проти команд, котрі претендують на підвищення у класі: 29 квітня кіровоградці завітають до Луцьку на перенесений матч 19-го туру з місцевою "Волинню", а третього травня вже поїдуть на схід України на зустріч з алчевською "Сталлю". Будемо сподіватися, що кіровоградська команда з честю зіграє матчі з лідерами.

 

Післяматчева прес-конференція:

Головний тренер кіровоградської "Зірки" Ігор Жабченко:

- До 70-ої хвилини матчу все виходило. Було бажання старалися, але, на жаль, не вистачило нам функціональної підготовки. Прикро пропускати гол на 90-ій хвилині матчу. Суперник сьогодні добре грав і гра сподобалася. Нам поки що не вдається добре реалізовувати "стандарти", що виходило в першому колі. Що ж зіграли сьогодні в нічию. Будемо набирати очки в наступних матчах, яких в нас ще чимало.

- Олександр Ситнік – це буде основний нападник?

- Олександр є досить кваліфікованим футболістом. Була травма, а нині все добре. В Харкові добре себе проявив і сьогодні заробив для команди пенальті. В Олександра є велике бажання грати. На цю людину покладаю чималі надії.

Головний тренер білоцерківського "Арсеналу" Ігор Артимович:

- Перший тайм пройшов рівній боротьбі. Після перерви господарі мали перевагу, адже вийшли зарядженні на перемогу. В кінці матчу вони зарано повірили в перемогу і нам вдалося забити. По цій грі я задоволений результатом матчу. Якщо порівняти матч з "Зіркою" в першому колі, то тоді обидві команди продемонстрували не видовищний футбол; команди були не налаштовані на гру, а от через півроку видно, що обидва футбольні колективи значно виросли – сьогодні продемонстрували цікавіший гостроатакуючий футбол, нанесли по воротам один одного чимало ударів.

- Яка Ваша установка на звітну гру? Чи виконали її Ваші підопічні?
- При зриві атаки відразу зустрічати суперника і потім організовувати контратаки, з якими от у нас сьогодні не добре склалося; ще сьогодні травмувався Євген Кармаліта, котрий нещодавно поповнив нашу команду і не встиг повністю "вписатися" в команду.

 

 

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК "Зірка" Кіровоград




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору