Новини ліги

Звернення до Федерації футболу України

16:15, 23 квітня 2010

Адміністрацію ПФЛ "здивував" лист, отриманий від ФФУ 23 квітня 2010 року за № 898, підписаний першим віце-президентом, виконавчим директором ФФУ Бандурком О. І., яким на чергове засідання Виконкому ФФУ, що відбудеться 27 квітня 2010 року у Будинку Футболу, запрошено Сироту С. А. як члена Виконкому ФФУ.

По-перше.

Шановний Олександре Івановичу! Сирота Святослав Анатолійович рішенням позачергової звітно-виборної Конференції ПФЛ від 04 березня 2010 року звільнений з посади Президента та не працює в ПФЛ. І Вам про це добре відомо.

По-друге.

Хотілося б почути від Вас особисто відповідь на питання: чому людина, безвідповідальна та корислива діяльність якої на посаді Президента ПФЛ призвела до зникнення з бюджету Ліги 2 мільйони 850 тисяч гривень, є членом Вищого органу управління ФФУ?

Всім, а також і Вам, Олександре Івановичу, відомий той факт, що протягом останніх 7 (семи) місяців ведеться розслідування, у тому числі досудове слідство прокуратури Печерського району міста Києва, за фактом зловживання у фінансовій сфері ПФЛ з боку Сироти С. А.

Отже, виникає питання: невже такий поважний та принциповий орган управління, як Виконком ФФУ, не може дати належну оцінку зловживанням та безвідповідальній діяльності Святослава Анатолійовича і виключити його зі складу органу, який на чолі з Президентом ФФУ Суркісом Г. М. керує всім футбольним господарством в Україні?



Президент ПФЛ        М. Бальчос

Адміністрація ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору