Новини ЗМІ

16 тур. Друга ліга гр. "А". "Карпати-2" Львів – "Буковина" Чернівці 1:4

12:25, 20 квітня 2010

"Карпати-2" Львів – "Буковина" Чернівці 1:4

200 глядачів.


"Карпати": Данкович, Чоба (к), Чумак, Гудак (Малаха, 62), Чучман, Шевчук, Біловус (Дорошенко, 85), Яджин, Загідулін (Костевич, 71), Яремчук (Кокотайло, 46), Левчук (Фостяк, 69).

Тренер: Володимир Вільчинський.

"Буковина": Збарах, Шевцов, Іванов, Климус, Жижиян, Дорош (Пислар, 77), Донець (Гаранян, 60), Дяченко (Мигалатюк, 53), Керчу (Ільїн, 84), Маковійчук (Кубай, 81), Коробкін – к (Степанков, 70).

В.о. тренера: Вадим Заяць.

Голи: Біловус, пенальті (30) – Коробкін (4, 14), Маковійчук (47), Дорош (65).

Попередження: Чумак, 24, Яджин, 52, Чучман, 62 – Іванов, 27.

 

Підтримати лідера першості "Буковину" до Львова приїхала група вболівальників чернівецького клубу, яка була найпомітнішою на трибунах стадіону СКА.

Гості швидко відкрили рахунок, коли після штрафного удару Олега Керчу головою влучно з лінії воротарського майданчику пробив Владислав Коробкін. Згодом 17-річний Роман Данкович, який до речі, був вдвічі (!) молодшим за свого колегу по амплуа Миколу Збараху, ногами зумів відбити підступний удар Степана Маковійчука. А ось Коробкін зумів оформити дубль, пробивши зі штрафного повз стінку впритул зі стійкою.

Після цього темп гри дещо впав, "Карпати-2" намагалися створити гольової моменти, але через брак у передачах чимало атак "зелено-білої" молоді зривалось. В середині тайму господарі виконали два кутових поспіль і після другого з них хтось із захисників зіграв рукою і арбітр призначив пенальті. І Віталій Біловус розвів м’яча та Збараха у різні кути. Ще до перерви "Буковина" встигла створити ряд гольових моментів. Коробкін після пасу Сергія Дяченка пробив головою впритул з рамкою воріт, ледь не зробивши свій хет-трик у матчі. А після дальніх ударів низом Сергія Швецова та Олега Керчу вже Данкович зіграв надійно.

Другий тайм знову почався швидким голом у ворота "Карпат-2". Маковійчук після пасу Коробкіна зумів випередити захисників і пробити впритул зі стійкою. А після прострілу Олександра Донця м’яч від ноги Андрія Левчука зрикошетив у поперечину власних воріт і відскочив у поле.

Скоротити рахунок міг і Біловус, дальній удар якого Збарах перевів на кутовий. А ось черговий провал в обороні господарів завершився результативним виходом Романа Дороша на побачення з воротарем.

Рахунок міг стати ще розгромнішим, але Данкович двічі рятує ворота після потужних дальніх ударів Ігоря Мигалатюка.

Тож "Карпати-2" зазнали п’ятої поспіль домашньої поразки, а "Буковина" продовжує боротися за повернення до першої ліги.


Інформаційний центр ФК "Карпати" Львів




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору