Новини ліги

Богдан Коваль: "Наша ціль – розвивати та популяризувати футбол"

12:51, 19 квітня 2010

Богдан Коваль, директор ТОВ "АВМ СПОРТ УА":

- В чому полягає суть концепції партнерства?

- Компанія "АВМ СПОРТ УА" є давнім партнером ПФЛ, ще з 2006 року – року заснування компанії. З того часу співпраця не припинялася. Сьогодні об'єднання співпраці для нас – це активна участь у проведенні Кубку ліги ПФЛ. UMBRO виступає Титульним партнером Кубку Ліги ПФЛ 2010 року… І це лише початок.

- Що стало вирішальним фактором для компанії
UMBRO в позитивному результаті переговорів про партнерство з Професіональною футбольною лігою України?

- Бренд UMBRO – винятково футбольний. UMBRO не існує без футболу. Для компанії "АВМ СПОРТ УА" партнерство с ПФЛ – це просування марок UMBRO і SELECT. Розуміючи це, ми намагаємося підтримувати футбол у всіх проявах, тим більше, коли мова йде про співпрацю з ПФЛ України. Наша ціль – розвивати та популяризувати футбол і зараз ми намагаємося це втілювати у життя разом з ПФЛ.

- Яким є практичний аспект спільного проекту?

- Партнерство дозволяє нам дати більше інформації про торгові марки UMBRO і SELECT. Наразі ми бачимо перед собою дві мети:

  • Професійні спортсмени на практиці можуть відчути переваги м'яча та екіпіровки.
  • Загальне просування брендів не тільки для професіоналів, але й для аматорів.

Ми активно розширюємо ринок збуту, тому все більше споживачів знайомляться з асортиментом і модельним рядом UMBRO. Українці мають дізнатися про всі переваги брендів, що були не так широко відомі в Україні. UMBRO з футболом з 1924 року, бренд продається в понад ніж 150 країн світу, це серйозний бізнес, в якому задіяні сотні тисяч людей. Співпраця с ПФЛ України – це наші активні дії щодо завоювання позицій на ринку та у спортивному секторі роздрібної торгівлі.

- Якими Ви бачите перспективи співпраці з ПФЛ?

- Ми завжди відкриті до співпраці і готові підтримати цікаві футбольні проекти, із задоволенням підтримуємо дитячий футбол. У компанії "АВМ СПОРТ УА" і ПФЛ – довгострокові і масштабні плани на майбутнє. Сподіваюсь… Ні, я впевнений, що ми реалізуємо їх у найближчий час.

- Які спільні заходи планує проводити компанія
UMBRO з ПФЛ в рамках договору про співпрацю?

- Планів та ідей багато. Ми розділяємо погляди ПФЛ України щодо підтримки дитячо-юнацьких команд, маємо бажання безпосередньо брати участь в футбольному майбутньому нашої країни. Сподіваємось, що плідна та взаємовигідна співпраця буде лише початком і розширенням нашого партнерства у майбутньому.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору