Новини ліги

Василю Юрійовичу Турянчику - 75!

12:31, 16 квітня 2010

Шановний Василю Юрійовичу!

Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого 75-річчя!

З почуттям глибокої поваги ми відзначаємо, що вся Ваша біографія нерозривно пов’язана з вітчизняним футболом.

Дозвольте висловити Вам від усієї футбольної спільноти вдячність за вагомий внесок в справу розбудови та популяризації футболу Закарпаття та України в цілому.

Ми високо цінуємо Вашу високу професіональну майстерність, працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед футбольної сім’ї України. Ваше ім’я завжди асоціюється у футбольної громадськості з таким поняттям, як професіонал найвищого рівня, для якого футбол – це доля, як кращий гравець України та "залізний капітан", що опанував практично всі футбольні спеціалізації.

Поздоровляючи з цим чудовим святом, зичимо Вам завжди відчувати невичерпне джерело сил, натхнення, оптимізму та невпинного руху вперед! Ми від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь.

Хай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років!

 

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ

 





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору