Новини ліги

Мілетій Бальчос: "Реалізація проекту задовольнить обидві сторони"

12:14, 16 квітня 2010

Пане президенте, сьогодні відбулася дійсно значима подія для Професіональної футбольної ліги – в результаті довготривалих перемовин нарешті підписано двосторонню угоду про партнерство між ПФЛ та ТОВ "АВМ СПОРТ УА". В чому полягає суть концепції цієї співпраці?

 

Мені б хотілося зазначити, що за останні роки в історії ПФЛ така подія відбулася вперше: укладено дієвий договір про партнерство, результат якого у близькому майбутньому відчують футбольні клуби ПФЛ. За цим договором ТОВ "АВМ СПОРТ УА" отримує ексклюзивне право іменуватися як "Титульний партнер Кубка Ліги" у весняній частині проведення змагання "Кубок Ліги". Крім того, змагання "Кубок Ліги" отримує назву "Umbro Кубок Ліги" на термін до 15 червня 2010 року.

Чому у якості партнера вибір було зупинено на компанії "АВМ СПОРТ УА"?

Цілком зрозуміло, що якісний та надійний партнер у сфері футболу дозволить реалізувати задачі, що включають у себе першочергове завдання: зменшення фінансового навантаження на клуби та підвищення ефективності стандартів управління футбольним господарством. Ми дійсно задоволені, що знайшли такого партнера в особі компанії "АВМ СПОРТ УА" та сподіваємося на встановлення міцних, довірчих та довготривалих стосунків, що дозволять нам не тільки забезпечити виконання регламентних зобов’язань щодо проведення змагання "Кубок Ліги", а й сприяти консолідації позицій компанії "АВМ СПОРТ УА" на українському футбольному просторі. 

Який практичний аспект реалізації спільного проекту?

По-перше, це встановлення довгострокової та взаємовигідної співпраці. Окремо варто зазначити участь у спільних практичних програмах на взаємовигідних умовах. Як я вже розповів, одним з таких проектів є партнерство в рамках проведення змагання "Кубок Ліги", в якому компанія "АВМ СПОРТ УА" отримала статус Титульного партнера. Не бачу сенсу у тому, щоб називати суму договору, але з впевненістю можу сказати, що команда-фіналіст та команда-переможець отримають приємні сюрпризи. 

По-друге, це поширення партнерських стосунків між ТОВ "АВМ СПОРТ УА" та клубами ПФЛ. Я глибоко переконаний, що подібні відносини стануть взаємовигідними для обох сторін, адже реалізація цього проекту частково зменшить фінансове навантаження на клуби та ПФЛ, особливо в сфері наявного бюджету, що сформований за рахунок внесків клубів.

Крім того, не менш важливим є забезпечення обміну досвідом щодо практичного вирішення проблем діяльності і розвитку обох сторін та надання практичної допомоги й консультацій з питань спортивного екіпірування та розвитку професіонального футболу. І, звичайно ж, ця співпраця не може не вплинути на подальше зростання іміджу як ТОВ "АВМ СПОРТ УА", так і Професіональної футбольної ліги України у сфері професіонального футболу та інших спортивних заходах, які організовуються та проводяться під егідою ПФЛ.
 
Які спільні заходи планується провести спільно з ТОВ "АВМ СПОРТ УА"?

Наразі ще зарано говорити про широкий спектр таких подій, але ми вже провели попередні переговори щодо можливого партнерства ТОВ "АВМ СПОРТ УА" з організації турнірів серед дитячо-юнацьких команд. Треба усвідомлювати, що дитячий футбол є тим базисом, на основі якого в майбутньому зростають професіональні футболісти. І, за умови позитивного результату співпраці з ТОВ "АВМ СПОРТ УА" щодо цього питання, ми сподіваємося на розширення наших партнерських відносин.     




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору