Новини ліги

"Umbro" – новий титульний партнер ПФЛ!

11:54, 16 квітня 2010

Довготривалі переговори закінчились успіхом – підписано офіційний договір між компанією "Umbro" та Професіональною футбольною лігою.

 

 

 

Сьогодні, 16 квітня 2010 року, в приміщенні ПФЛ відбулась зустріч президента ПФЛ Мілетія Бальчоса з компанією "Umbro", під час якої сторонами підписано офіційний договір про довгострокову та взаємовигідну співпрацю і партнерство.

Однією із найважливіших домовленостей під час зустрічі стало надання ексклюзивного права компанії "Umbro" у весняній частині проведення змагання "Кубок Ліги" іменуватися як "Титульний партнер Кубка Ліги", а змагання "Кубок Ліги" отримало назву "Umbro Кубок Ліги" до 15 червня 2010 року. Згідно з Договором команда-переможець та фіналіст змагання будуть нагороджені спортивним екіпіруванням компанії "Umbro".

Umbro title sponsor


"Umbro" – перший партнер Професіональної футбольної ліги за останні роки існування ПФЛ. Таким чином нове керівництво ПФЛ продовжує активно впроваджувати антикризові заходи, спрямовані на розвиток професіонального футболу в Україні та зменшення фінансового навантаження на футбольні клуби.


За подальшим розвитком подій слідкуйте на нашому сайті.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору