Новини ЗМІ

Третя виїзна перемога

15:17, 12 квітня 2010

"Фенікс-Іллічовець" Калініно - "Зірка" Кіровоград 1:2 (1:1)


"Фенікс-Іллічовець": Литовченко, Бобух, Яковенко, Пономаренко, Луценко, Антонюк, Тітомир (Повальчук, 46), Малюк (Блудов, 65), Семенина (Бугаев, 69), Нудний (Івашко, 80), Малий.

"Зірка": Чурілов (Белошапка, 19), Михайлюк, Котелюх, Смалько (Вечтомов, 85), Городов, Голопьоров, Шибко, Чорномаз (Андрухов, 71), Драголюк (Давидов, 67), Басов, Жерш (Салатін, 78).

 

Голи: Тітомир, 43 – Голопьоров, 9; Драголюк, 56).

Попередження: Малий, Бобух, Повальчук – Жерш, Михайлюк, Давидов.

Вилучення: Малий, 65.

"Фенікс-Іллічовець" у нинішній весняній частині першості не демонстрував високих результатів, здобувши лише одну домашню перемогу над івано-франківським "Прикарпаттям". Порадувати своїх вболівальників другою весняною перемогою команді з Калініно в матчі з кіровоградською "Зіркою" не вдалося. Вже стартові хвилини зустрічі засмутили господарів, коли на дев'ятій хвилині матчу новобранець "Зірки" Владислав Голопьоров відкрив рахунок на табло. Але, на жаль, підопічним Ігоря Жабченка не вдалося піти на перерву переможцями: Сергій Тітомир зрівняв рахунок в матчі.

Після настанов Ігоря Жабченка кіровоградська команда на другий тайм зустрічі вийшла лише з бажанням здобути перемогу. І гол не забарився: його автором став ще один новобранець "Зірки" Андрій Драголюк, для якого це був вже другий забитий м’яч у складі кіровоградської "Зірки". На 65-ій хвилині господарі, які жадали уникнути поразки, ускладнили собі це завдання, залишившись в меншості після вилучення Павла Малого. Підопічним Ігоря Жабченка до завершення матчу вдалося зберегти перевагу і святкувати виїзну перемогу над командою "Фенікс-Іллічовець". Ця перемога, після перемог над бурштинським "Енергетиком" та івано-франківським "Прикарпаттям", стала третьою виїзною в активі "Зірки". В наступному матчі, 17 квітня о 15.00, кіровоградська команда вдома зіграє з бурштинським "Енергетиком".

 

Головний тренер кіровоградської "Зірки" Ігор Валентинович Жабченко:

- Найприємнішим в матчі з "Фенікс- Іллічовець" є перемога. Вона далася складно, хоч і суперник нам давав грати. Були помилки в обороні власних воріт. В певних епізодах зустрічі гра вдавалася, а от закріпити перевагу, на жаль, нам не вдалося. Ми ще перебуваємо в пошуку своєї комбінаційної гри, яку демонстрували в першому колі. Є над чим працювати", - відзначив Ігор Жабченко.

- Неприємним моментом гри з калінінською командою стала травма на 19-ій хвилині матчу голкіпера команди Олександра Чурілова. Йому в зіткненні розбили обличчя і вже накладено шви. Добре, що впевнено увійшов у гру Артем Белошапка, котрий в другому таймі декілька раз врятував "Зірку" від пропущеного голу, - сказав наставник кіровоградської команди.


Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК "Зірка".




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору