Новини змагань

Віктору Безруку - 60!

10:52, 12 квітня 2010

Шановний Вікторе Олексійовичу!

Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого 60-річчя!

Поздоровляючи з цим чудовим святом зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Вимогливість як керівника, вміння чітко ставити завдання, вказуючи найоптимальніші шляхи їх вирішення і, водночас, здатність розуміти колег, їхні потреби й проблеми – ось що завжди відрізняло Вас від багатьох інших людей, наділених владою і відповідними повноваженнями. Висловлюємо Вам глибоку вдячність за вагомий внесок в справу розбудови та популяризації футболу в Україні!

Нехай Ваша плідна праця на посаді Голови Луганської обласної федерації футболу, завдяки якій багато речей знаходять в житті свій сенс та константи, буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Ми, від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років.

Тож многих Вам літ, вельмишановний Вікторе Олексійовичу, і хай Ваша професіональна майстерність та життєвий досвід слугують й надалі на почесній і відповідальній ниві. Бажаємо подальших добрих вчинків задля Вашої великої справи!

 

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору