Новини ЗМІ

Андрію Стеценку - 44!

11:02, 8 квітня 2010

Шановний Андрію Вікторовичу!
Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого Дня Народження!

Ми знаємо Вас як людину, безмежно закохану в нашу улюблену справу, як професіонала найвищого рівня, чиї знання та здібності вже не одне десятиріччя служать українському футболу. Висловлюємо Вам глибоку вдячність за вагомий внесок в справу розбудови та популяризації футболу в Україні.

Ваш успіх став можливим завдяки надзвичайній цілеспрямованості, високій індивідуальній майстерності, потужній підтримці з боку вірних вболівальників клубу. Завдяки Вам ФК "Дніпро" не тільки порадував футбольну Україну своїми здобутками, а й, що не менш важливо, зміцнив її рейтингові позиції.

Бажаємо Вам, насамперед, прихильності Фортуни та надійної підтримки з боку вболівальників. Впевнені, у Вас є усі передумови для того, аби вивести команду на ще більш високий рівень і порадувати багатомільйонну армію прихильників яскравими та незабутніми перемогами на внутрішній і міжнародній аренах.

Від усієї душі зичимо Вам міцного здоров’я і щастя, добра і натхнення! Хай на шляху до нових звершень і реалізації найсміливіших планів на благо України Вас незмінно супроводжує підтримка рідних, друзів і колег!

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору